Zilverroof in Zadar

Prijs € 13,90

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Bert Wiersema

Hardback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vader Simons krijgt een geweldige fotoklus in Zadar, Kroatië. Hij mag foto's maken van een fantastische goud- en zilverschat die daar tentoongesteld gaat worden. Tijdens de fotosessie in het zwaarbewaakte klooster vindt een spectaculaire overval plaats. Is de familie Simons toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats of zit er meer achter?Zilverroof in Zadar is het vierde deel van de serie Simons Spectrum van Bert Wiersema. De serie wordt gekenmerkt door zinderende spanning tegen een boeiende historische achtergrond. In combinatie met de vlotte verteltrant maken deze kenmerken de boeken van Bert Wiersema tot regelrechte pageturners.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert Wiersema
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085432197
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Vader Simons krijgt een geweldige fotoklus in Zadar, Kroatië. Hij mag foto's maken van een fantastische goud- en zilverschat die daar tentoongesteld gaat worden. Tijdens de fotosessie in het zwaarbewaakte klooster vindt een spectaculaire overval plaats. Is de familie Simons toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats of zit er meer achter?

Zilverroof in Zadar is het vierde deel van de serie Simons Spectrum van Bert Wiersema. De serie wordt gekenmerkt door zinderende spanning tegen een boeiende historische achtergrond. In combinatie met de vlotte verteltrant maken deze kenmerken de boeken van Bert Wiersema tot regelrechte pageturners.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert Wiersema
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085432197
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken