Zingen met duimelot

liedjes en muzikale spelletjes voor baby's en dreumesen

Prijs € 15,90

Tijdelijk niet beschikbaar

Herma Hopster, Marjanka van Maurik

Paperback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is bedoeld als handreiking voor ieder die met de opvoeding van baby’s en dreumesen te maken heeft, zoals pedagogisch medewerkers, ouders en grootouders. De originele illustraties maken dat het kind op den duur zelf dit boek zal pakken om aan te geven dat er gezongen moet worden. Bij dit boek is ook een cd berkrijgbaar. In deze tweede herziene druk van het boek wordt de meerwaarde van de cd benadrukt. Bij elk liedje in dit boek vindt u een zgn. ‘cd-tip’. De muziekpedagogen Herma Hopster en Marjanka van Maurik zijn gespecialiseerd in het werken met jonge kinderen. Zij verzorgen onder andere nascholingscursussen voor pedagogisch medewerkers van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Hun gespecialiseerde kennis op het gebied van muziek met jonge kinderen gebruiken zij nu als docent conservatorium en pabo. Herma Hopster is als docent muziek verbonden aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Conservatorium Zwolle. Marjanka van Maurik geeft les op de lerarenopleiding basisonderwijs Pc Hogeschool Marnix Academie te Utrecht. Van hen verscheen ook het boek en de cd Zingen met likkepot - liedjes en muzikale spelletjes voor peuters en kleuters (te bestellen via deze website).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Herma Hopster, Marjanka van Maurik
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789077822388
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
87

Beschrijving

Dit boek is bedoeld als handreiking voor ieder die met de opvoeding van baby’s en dreumesen te maken heeft, zoals pedagogisch medewerkers, ouders en grootouders.
De originele illustraties maken dat het kind op den duur zelf dit boek zal pakken om aan te geven dat er gezongen moet worden.

Bij dit boek is ook een cd berkrijgbaar.
In deze tweede herziene druk van het boek wordt de meerwaarde van de cd benadrukt. Bij elk liedje in dit boek vindt u een zgn. ‘cd-tip’.


De muziekpedagogen Herma Hopster en Marjanka van Maurik zijn gespecialiseerd in het werken met jonge kinderen. Zij verzorgen onder andere nascholingscursussen voor pedagogisch medewerkers van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Hun gespecialiseerde kennis op het gebied van muziek met jonge kinderen gebruiken zij nu als docent conservatorium en pabo.
Herma Hopster is als docent muziek verbonden aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Conservatorium Zwolle. Marjanka van Maurik geeft les op de lerarenopleiding basisonderwijs Pc Hogeschool Marnix Academie te Utrecht.

Van hen verscheen ook het boek en de cd Zingen met likkepot - liedjes en muzikale spelletjes voor peuters en kleuters (te bestellen via deze website).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Herma Hopster, Marjanka van Maurik
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789077822388
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
87

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken