Zoek en reddingsoperaties

Prijs € 13,75

Uitverkocht

Isabel Thomas

Hardback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Er is een soldaat verdwaald in de jungle! Hij seint om hulp: SOS, SOS! Dan valt plots de verbinding weg. Direct maakt een team zich klaar om hem te zoeken. Een team commando's. Commando's zijn speciaal opgeleide soldaten. Ze voeren zoek- en reddingsacties uit. Een commando laat een andere soldaat nooit in de steek. De serie Skoop biedt leuke informatieve boeken voor kinderen vanaf acht jaar die moeite hebben met lezen. Skoop heeft titels over uiteenlopende onderwerpen. Elk boek behandelt één onderwerp op kernachtige wijze. Overbodige informatie blijft achterwege. Zo worden kinderen ondersteund bij het begrijpen van onderwerpen waar ze op hun leerweg mee in aanraking komen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Isabel Thomas
Uitgever
Biblion / Delubas
ISBN
9789062521340
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Er is een soldaat verdwaald in de jungle! Hij seint om hulp: SOS, SOS! Dan valt plots de verbinding weg. Direct maakt een team zich klaar om hem te zoeken. Een team commando's. Commando's zijn speciaal opgeleide soldaten. Ze voeren zoek- en reddingsacties uit. Een commando laat een andere soldaat nooit in de steek.

De serie Skoop biedt leuke informatieve boeken voor kinderen vanaf acht jaar die moeite hebben met lezen. Skoop heeft titels over uiteenlopende onderwerpen. Elk boek behandelt één onderwerp op kernachtige wijze. Overbodige informatie blijft achterwege. Zo worden kinderen ondersteund bij het begrijpen van onderwerpen waar ze op hun leerweg mee in aanraking komen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Isabel Thomas
Uitgever
Biblion / Delubas
ISBN
9789062521340
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken