Zoeperman

Prijs € 16,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Tine Mortier

Hardback | Maart 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zoeperman is vier jaar en draagt een hemelsblauw pak met een knalrode cape. Als iemand om hulp roept, vliegt hij er pijlsnel naartoe. Zo redt hij de kat van Zofietje, zijn buurmeisje, uit een boom. Weer hoort Zoeperman een kreet en hij vliegt erop af. Maar zijn mama wil geen hulp, ze wil Zoeperman en zijn pak wassen. Zoeperman zeurt en krijst, maar zijn mama is sterker. Het is immers een Zoepermama! Ze maakt altijd lekkere hapjes voor Zoeperman en 's avonds geeft ze hem een stevige knuffel. Dan droomt hij de allerzoetste dromen. Een verhaal over de grote daden en kleine kantjes van een kleuterheld. Een origineel schrijversdebuut, met frisse tekeningen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tine Mortier
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058382832
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Zoeperman is vier jaar en draagt een hemelsblauw pak met een knalrode cape. Als iemand om hulp roept, vliegt hij er pijlsnel naartoe. Zo redt hij de kat van Zofietje, zijn buurmeisje, uit een boom. Weer hoort Zoeperman een kreet en hij vliegt erop af. Maar zijn mama wil geen hulp, ze wil Zoeperman en zijn pak wassen. Zoeperman zeurt en krijst, maar zijn mama is sterker. Het is immers een Zoepermama! Ze maakt altijd lekkere hapjes voor Zoeperman en 's avonds geeft ze hem een stevige knuffel. Dan droomt hij de allerzoetste dromen.

Een verhaal over de grote daden en kleine kantjes van een kleuterheld. Een origineel schrijversdebuut, met frisse tekeningen. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tine Mortier
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058382832
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken