Prijs | € 14,00 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Zout is een natuurlijke hulpbron die van levensbelang is voor alles wat leeft. Mensen gebruiken het al eeuwen voor het conserveren van voedsel. Maar wat is zout precies en waar komt het vandaan? Het zit in zeewater en in ondergrondse aardlagen. Hoe kunnen we het daar uit halen en kan het opraken? En waarom is te weinig zout in ons lichaam niet goed, maar te veel ook niet?Dit boek geeft antwoord op al deze vragen. Je kunt erin lezen waar zout vandaan komt, hoe het wordt gewonnen en waarom het altijd zo belangrijk is geweest en nog steeds is.
Specificaties
- Auteur
- Neil Morris
- Uitgever
- Corona
- ISBN
- 9789055662357
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Studieboek
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 32
Beschrijving
Zout is een natuurlijke hulpbron die van levensbelang is voor alles wat leeft. Mensen gebruiken het al eeuwen voor het conserveren van voedsel. Maar wat is zout precies en waar komt het vandaan? Het zit in zeewater en in ondergrondse aardlagen. Hoe kunnen we het daar uit halen en kan het opraken? En waarom is te weinig zout in ons lichaam niet goed, maar te veel ook niet?
Dit boek geeft antwoord op al deze vragen. Je kunt erin lezen waar zout vandaan komt, hoe het wordt gewonnen en waarom het altijd zo belangrijk is geweest en nog steeds is.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Neil Morris
- Uitgever
- Corona
- ISBN
- 9789055662357
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Studieboek
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 32