Zwarte zwaan (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Gideon Samson

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Je moet het eerst beloven.' 'Wat moet ik beloven?' 'Dat je me nooit in de steek laat.' 'Natuurlijk laat ik je nooit in de steek.' 'En je moet beloven dat je altijd van me zult houden.' 'Je bent m'n zusje!' 'Ja maar beloof je het?' Rifka heeft iets geweldigs bedacht. Ze verzint altijd al goeie dingen, maar zo goed als nu is het haast nooit. Ja, oké, Duveke zegt dan misschien wel dat het niet kan, maar wat weet die er nou van? Rifka laat zich door niemand tegenhouden. Ze gaat de hele wereld voor gek zetten. Een goeie schuilplaats vinden. Dat is het belangrijkste. Rifka moet daar eten en kleren verstoppen, en daarna zichzelf. Ondertussen krijgen haar ouders twee prachtige brieven en dan gaat alles vast en zeker precies zoals ze het heeft uitgedacht. Het is een ingewikkeld plan. Gelukkig is Rifka het slimste meisje van de wereld. Met een klein beetje hulp van Duveke wordt dit de stunt van de eeuw. Rifka heeft aan alles gedacht. Dus wat kan er nog misgaan? Niks toch? 'Met Zwarte zwaan toont Samson zich opnieuw een van de beste schrijvers van zijn generatie.' - Joukje Akveld in Lezen 'De jeugdliteratuur is een veelbelovend schrijftalent rijker.' - Juryrapport Zilveren Griffel

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gideon Samson
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025861612
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
1741533 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

'Je moet het eerst beloven.'
'Wat moet ik beloven?'
'Dat je me nooit in de steek laat.'
'Natuurlijk laat ik je nooit in de steek.'
'En je moet beloven dat je altijd van me zult houden.'
'Je bent m'n zusje!'
'Ja maar beloof je het?'

Rifka heeft iets geweldigs bedacht. Ze verzint altijd al goeie dingen, maar zo goed als nu is het haast nooit. Ja, oké, Duveke zegt dan misschien wel dat het niet kan, maar wat weet die er nou van? Rifka laat zich door niemand tegenhouden. Ze gaat de hele wereld voor gek zetten.
Een goeie schuilplaats vinden. Dat is het belangrijkste. Rifka moet daar eten en kleren verstoppen, en daarna zichzelf. Ondertussen krijgen haar ouders twee prachtige brieven en dan gaat alles vast en zeker precies zoals ze het heeft uitgedacht.
Het is een ingewikkeld plan. Gelukkig is Rifka het slimste meisje van de wereld. Met een klein beetje hulp van Duveke wordt dit de stunt van de eeuw. Rifka heeft aan alles gedacht. Dus wat kan er nog misgaan? Niks toch?

'Met Zwarte zwaan toont Samson zich opnieuw een van de beste schrijvers van zijn generatie.' - Joukje Akveld in Lezen

'De jeugdliteratuur is een veelbelovend schrijftalent rijker.' - Juryrapport Zilveren Griffel

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gideon Samson
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025861612
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
1741533 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken