2

dyslexie uitgave

Prijs € 15,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Anneriek van Heugten

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Oom Rens, een broer van Daans moeder, is ge stor ven. Daan ontdekt op het kerkhof het graf van een jongen met dezelfde achternaam als zijn moeder en oom Rens. Als Daan zijn moeder vraagt of deze Nico familie is, reageert ze heel vreemd. Net als alle andere mensen bij wie Daan de naam Nico Dijselhof laat vallen. Waarom? Samen met zijn vrien den Amber, Lars, Izmet, Margot en Gina probeert Daan het familiegeheim te ontrafelen. Een vlot en sfeervol herfstverhaal vol spanning voor lezers vanaf 9 jaar.Zandplaat is een doodgewoon kustplaatsje. Of lijkt dat alleen maar zo? De toeristen brengen geheimen mee, en ook de inwoners hebben wel wat te verber gen. In de reeks Z.E.S. proberen zes kids zes mysteries op te lossen. In elk boek ÈÈnÖëHet spook van de vuurtorení is het eerste boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anneriek van Heugten
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789463240123
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Oom Rens, een broer van Daans moeder, is ge stor ven. Daan ontdekt op het kerkhof het graf van een jongen met dezelfde achternaam als zijn moeder en oom Rens. Als Daan zijn moeder vraagt of deze Nico familie is, reageert ze heel vreemd. Net als alle andere mensen bij wie Daan de naam Nico Dijselhof laat vallen. Waarom? Samen met zijn vrien den Amber, Lars, Izmet, Margot en Gina probeert Daan het familiegeheim te ontrafelen.
Een vlot en sfeervol herfstverhaal vol spanning voor lezers vanaf 9 jaar.

Zandplaat is een doodgewoon kustplaatsje. Of lijkt dat alleen maar zo? De toeristen brengen geheimen mee, en ook de inwoners hebben wel wat te verber gen. In de reeks Z.E.S. proberen zes kids zes mysteries op te lossen. In elk boek ÈÈnÖ
ëHet spook van de vuurtorení is het eerste boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anneriek van Heugten
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789463240123
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken