Win het boek Wonderwel

Wonderwel gaat over drinkwater, riolering, elektriciteit, voedsel, aardgas en afval. Je hebt er dagelijks mee te maken en het lijkt allemaal heel gewoon. Maar achter die gewone dingen zit een verhaal. Een wonderbaarlijk verhaal over natuurkrachten en slimme techniek. Een leuk boek voor de jeugd én hun ouders. Wij mogen drie exemplaren weggeven! Doe mee en win.

In Wonderwel kom je te weten dat jouw glaasje water eigenlijk middeleeuws regenwater is. Je maakt kennis met bacteriën die dol zijn op drollen, en afval verteren in compost. Je leest wat draaiende magneten te maken hebben met jouw stopcontact. En je ontdekt.....nee, dat ontdek je zelf wel als je verder leest.

Bezoek ook de website van de auteur Hans Wilschut voor meer informatie over bijvoorbeeld de Wonderwel techniekprogramma’s voor op de basisschool, de naschoolse opvang en de Pabo’s. Maar ook voor het laatste nieuws over drinkwater, riool, elektriciteit, voedsel, aardgas en afval.

Je kunt het boek Wonderwel nu winnen bij Boeken.com. Meedoen? Verstuur de volgende tweet en je doet automatisch mee:

Weet jij waar jouw drol naartoe gaat? Ontdek het in Wonderwel - over drinkwater, drollen en draaiende magneten. Win dit boek nu bij @Boekencom! Ook kans maken? RT! http://kinderboek-kopen.nl/acties/win-het-boek-wonderwel

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken