4

Deel 4

Prijs € 12,99

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Carry Slee

Hardback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Blok Geitensok, de grootste loserleraar van de school en de vriend van Britts moeder, gaat verhuizen. Britt is zo happy! Zou ze dan eindelijk van hem verlost zijn? Samen met haar broertje bedenkt ze een plan om haar moeder aan een leuke man te helpen. Puck, Britts BFF, heeft heel andere plannen. Ze vindt dat haar band Crazy Ontbijtkoek maar eens moet doorbreken. Ze wil een clip op YouTube, en een coole website. Puck is desperate in love op Michael, die, zoals hij zelf zegt, een kei is in het ontwerpen van flitsende websites. Zijn ontwerp valt inderdaad op, maar anders dan ze had gedacht...'Dat heb ik weer', een chille clip, vet irri ouders en Puck is in love, is het vierde deel van de serie over het leven van Britt. Met superleuke testjes en grappige blogs van Britt!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789048833269
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Blok Geitensok, de grootste loserleraar van de school en de vriend van Britts moeder, gaat verhuizen. Britt is zo happy! Zou ze dan eindelijk van hem verlost zijn? Samen met haar broertje bedenkt ze een plan om haar moeder aan een leuke man te helpen. Puck, Britts BFF, heeft heel andere plannen. Ze vindt dat haar band Crazy Ontbijtkoek maar eens moet doorbreken. Ze wil een clip op YouTube, en een coole website. Puck is desperate in love op Michael, die, zoals hij zelf zegt, een kei is in het ontwerpen van flitsende websites. Zijn ontwerp valt inderdaad op, maar anders dan ze had gedacht...

'Dat heb ik weer', een chille clip, vet irri ouders en Puck is in love, is het vierde deel van de serie over het leven van Britt. Met superleuke testjes en grappige blogs van Britt!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789048833269
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken