A Court of Thorns and Roses (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sarah J. Maas

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het meeslepende slot van de fantasyserie van topauteur Sarah J. Maas Een naderende oorlog bedreigt alles waar Feyre van houdt in het bloedstollende derde deel van de Hof van doorns en rozen-serie. Feyre heeft haar metgezel Rhysand verlaten en is teruggekeerd naar het Lentehof. Ze is vastbesloten informatie te verzamelen over Tamlins plannen en die van de koning van Hybern, die Prythian wil overheersen. Maar ze moet een dodelijk spelletje spelen om Tamlin te misleiden - één misstap betekent het einde, niet alleen van Feyre, maar van haar hele wereld. Als de oorlog uitbreekt, moet Feyre beslissen wie van de oogverblindende en dodelijke Edelheren ze kan vertrouwen. Ze zal op onverwachte plekken naar bondgenoten moeten zoeken. Maar terwijl immense legers de macht proberen te grijpen, woedt de grootste strijd in haar hart. Over de eerste twee delen van de serie: 'Spanning, romantiek, intrige en actie. Dit boek mag je niet missen.' The Huffington Post 'Dit moet je kopen!' School Library Journal Lees ook de eerste twee delen van de serie:Hof van doorns en rozenHof van mist en woede  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah J. Maas
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000349876
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
2281211 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
616

Beschrijving

Het meeslepende slot van de fantasyserie van topauteur Sarah J. Maas

Een naderende oorlog bedreigt alles waar Feyre van houdt in het bloedstollende derde deel van de Hof van doorns en rozen-serie.

Feyre heeft haar metgezel Rhysand verlaten en is teruggekeerd naar het Lentehof. Ze is vastbesloten informatie te verzamelen over Tamlins plannen en die van de koning van Hybern, die Prythian wil overheersen. Maar ze moet een dodelijk spelletje spelen om Tamlin te misleiden - één misstap betekent het einde, niet alleen van Feyre, maar van haar hele wereld.
Als de oorlog uitbreekt, moet Feyre beslissen wie van de oogverblindende en dodelijke Edelheren ze kan vertrouwen. Ze zal op onverwachte plekken naar bondgenoten moeten zoeken. Maar terwijl immense legers de macht proberen te grijpen, woedt de grootste strijd in haar hart.

Over de eerste twee delen van de serie:

'Spanning, romantiek, intrige en actie. Dit boek mag je niet missen.' The Huffington Post

'Dit moet je kopen!' School Library Journal

Lees ook de eerste twee delen van de serie:
Hof van doorns en rozen
Hof van mist en woede

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah J. Maas
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000349876
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
2281211 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
616

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken