Abeltje

Prijs € 15,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Annie M.G. Schmidt

Hardback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Abeltje gaat werken als liftjongen in het warenhuis Knots. Hij weet heel goed dat hij niet op het geheimzinnige bovenste knopje van de lift mag drukken, maar hij is zo nieuwsgierig dat hij het meteen al op zijn eerste werkdag toch doet.'Door de glazen deur zagen ze de eerste etage voorbijschieten, toen de tweede, toen de derde, toen de vierde... De lift minderde niet in vaart... Ze hoorden een licht gekraak... gerinkel van glas... Toen stonden ze daar alle vier in de lift door de glasdeur heen te kijken, vastgenageld van schrik. De lift vloog door de lucht!'Deze klassieker van Annie M.G. Schmidt is weer als nieuw, door de prachtige nieuwe illustraties van Philip Hopman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annie M.G. Schmidt
Uitgever
Querido
ISBN
9789045119113
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Abeltje gaat werken als liftjongen in het warenhuis Knots. Hij weet heel goed dat hij niet op het geheimzinnige bovenste knopje van de lift mag drukken, maar hij is zo nieuwsgierig dat hij het meteen al op zijn eerste werkdag toch doet.

'Door de glazen deur zagen ze de eerste etage voorbijschieten, toen de tweede, toen de derde, toen de vierde... De lift minderde niet in vaart... Ze hoorden een licht gekraak... gerinkel van glas... Toen stonden ze daar alle vier in de lift door de glasdeur heen te kijken, vastgenageld van schrik. De lift vloog door de lucht!'

Deze klassieker van Annie M.G. Schmidt is weer als nieuw, door de prachtige nieuwe illustraties van Philip Hopman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annie M.G. Schmidt
Uitgever
Querido
ISBN
9789045119113
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken