Adelaar in de sneeuw

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Michael Morpurgo

Hardback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Adelaar in de sneeuw is gebaseerd op het leven van soldaat Henry Tandey, een gelauwerd soldaat die vocht in de Eerste Wereldoorlog.1940, een trein wordt aangevallen door Duitse gevechtsvliegtuigen. De trein stopt in een tunnel en wacht tot het vliegtuig weg is. In het donker vertelt een onbekende man Barney en zijn moeder een verhaal van lang geleden. En wat voor een verhaal! Het vertelt over een jonge soldaat die vocht in de Eerste Wereldoorlog tegen de Duitsers en die in de slotfase van de oorlog in een flits moest bepalen wat hij dacht wat goed was om te doen. Het blijkt echter een vergissing te zijn waar hij enorm spijt van heeft. Een vergissing die hij moet goedmaken, voordat het te laat is.Over Adelaar in de sneeuw:'Zijn toegankelijk geschreven verhalen bieden een goede mix van fictie en feiten, en zijn spannend om te lezen.' - NBD biblion.'Morpugo vertelt zijn verhaal zo ontroerend mooi dat je als het ware in de coupé zit en luistert naar een fantastisch verteller.'- Libris.nl'Wat erg mooi aan dit boek is dat het je wijze lessen meegeeft.' - Hebban.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Morpurgo
Uitgever
Aerial Media Company B.V.
ISBN
9789402601916
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Adelaar in de sneeuw is gebaseerd op het leven van soldaat Henry Tandey, een gelauwerd soldaat die vocht in de Eerste Wereldoorlog.

1940, een trein wordt aangevallen door Duitse gevechtsvliegtuigen. De trein stopt in een tunnel en wacht tot het vliegtuig weg is. In het donker vertelt een onbekende man Barney en zijn moeder een verhaal van lang geleden. En wat voor een verhaal! Het vertelt over een jonge soldaat die vocht in de Eerste Wereldoorlog tegen de Duitsers en die in de slotfase van de oorlog in een flits moest bepalen wat hij dacht wat goed was om te doen. Het blijkt echter een vergissing te zijn waar hij enorm spijt van heeft. Een vergissing die hij moet goedmaken, voordat het te laat is.

Over Adelaar in de sneeuw:
'Zijn toegankelijk geschreven verhalen bieden een goede mix van fictie en feiten, en zijn spannend om te lezen.' - NBD biblion.
'Morpugo vertelt zijn verhaal zo ontroerend mooi dat je als het ware in de coupé zit en luistert naar een fantastisch verteller.'- Libris.nl
'Wat erg mooi aan dit boek is dat het je wijze lessen meegeeft.' - Hebban.nl


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Morpurgo
Uitgever
Aerial Media Company B.V.
ISBN
9789402601916
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken