Alle liedjes met een hoepeltje erom

de meest gezongen kinderliedjes van dit moment, in tekst, muziek en beeld

Prijs € 32,99

Uitverkocht

Hardback | Juli 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De meest gezongen kinderliedjes van dit moment, in tekst, muziek en beeld. Naast de bundel met de teksten van alle liedjes en een paperback met de muzieknotatie is er nu een geïntegreerde editie, met heel veel, deels nieuwe tekeningen in kleur. Een standaardwerk voor school en thuis! De uitgave bevat de tekst van ruim tweehonderd liedjes die het meest gezongen worden op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen, én het bijbehorende notenschrift. Daardoor wordt zingen en muziek maken nog eenvoudiger te combineren. Muzikanten en zangers, juffen en meesters, ouders, opas en omas; iedereen kan meteen aan de slag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789026995378
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

De meest gezongen kinderliedjes van dit moment, in tekst, muziek en beeld. Naast de bundel met de teksten van alle liedjes en een paperback met de muzieknotatie is er nu een geïntegreerde editie, met heel veel, deels nieuwe tekeningen in kleur.
Een standaardwerk voor school en thuis! De uitgave bevat de tekst van ruim tweehonderd liedjes die het meest gezongen worden op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen, én het bijbehorende notenschrift. Daardoor wordt zingen en muziek maken nog eenvoudiger te combineren. Muzikanten en zangers, juffen en meesters, ouders, opas en omas; iedereen kan meteen aan de slag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789026995378
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken