Alles lijkt liefde

maar niets is wat het lijkt ...

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Liz Rettig

Paperback | Augustus 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Cat is verliefd. Niet zoals haar knappere, slankere tweelingzus Tessa op steeds weer een andere snelle jongen met rijke ouders en een eigen auto, maar op de volwassen, intelligente, attente, gevoelige David. Of liever: meneer David Brown, haar leraar Engels. Niet dat ze hem dat ooit verteld heeft, maar ze weet zeker dat de liefde wederzijds is, 100%! Net zoals ze zeker weet dat Josh, de zoon van haar vaders baas, homo is. Hallo, hij geeft liever tennisles aan haar dan dat hij uitgaat met Tessa! Als dat geen bewijs is... En dus ziet Cat er geen probleem in om Josh al haar geheimen toe te vertrouwen. Ze oefent zelfs haar tongzoenen op hem, om niet al te onervaren te lijken wanneer David en zij eindelijk kunnen toegeven aan hun liefde. Geen probleem, toch? Tenzij niet alles is wat het lijkt, natuurlijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Liz Rettig
Uitgever
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020679021
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
316

Beschrijving

Cat is verliefd. Niet zoals haar knappere, slankere tweelingzus Tessa op steeds weer een andere snelle jongen met rijke ouders en een eigen auto, maar op de volwassen, intelligente, attente, gevoelige David. Of liever: meneer David Brown, haar leraar Engels. Niet dat ze hem dat ooit verteld heeft, maar ze weet zeker dat de liefde wederzijds is, 100%!
Net zoals ze zeker weet dat Josh, de zoon van haar vaders baas, homo is. Hallo, hij geeft liever tennisles aan haar dan dat hij uitgaat met Tessa! Als dat geen bewijs is... En dus ziet Cat er geen probleem in om Josh al haar geheimen toe te vertrouwen. Ze oefent zelfs haar tongzoenen op hem, om niet al te onervaren te lijken wanneer David en zij eindelijk kunnen toegeven aan hun liefde. Geen probleem, toch? Tenzij niet alles is wat het lijkt, natuurlijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Liz Rettig
Uitgever
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020679021
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
316

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken