Alles wat je nodig hebt

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Max Lucado

Hardback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alles wat je nodig hebt is het nieuwste prentenboek van de succesvolle auteur Max Lucado. Dit keer geen parabel over de Nerflanders maar een bijzondere gelijkenis over genade. In het droge woestijnland bezit Tobias de Watermeester een zeldzame schat – een bron met helder, koel water. En hoewel hij het water kan geven en gebruiken zoals hij zelf wil, deelt hij het vrij met iedereen die erom vraagt. Maar dan gaat de Watermeester op reis en draagt hij het beheer van het water over aan zijn knecht… Deze krachtige gelijkenis bepaalt jong en oud bij het feit dat je Gods genade niet hoeft te verdienen, maar dat Hij haar wil delen met iedereen die erom vraagt. Opnieuw weet Lucado een groot bijbels thema op hartverwarmende wijze uit te leggen in een krachtig verhaal. Dit prentenboek zal een breed kerkelijk publiek aanspreken en kan zeker openingen geven voor gesprekken met niet-gelovigen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Max Lucado
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033830884
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

Alles wat je nodig hebt is het nieuwste prentenboek van de succesvolle auteur Max Lucado. Dit keer geen parabel over de Nerflanders maar een bijzondere gelijkenis over genade.


In het droge woestijnland bezit Tobias de Watermeester een zeldzame schat – een bron met helder, koel water. En hoewel hij het water kan geven en gebruiken zoals hij zelf wil, deelt hij het vrij met iedereen die erom vraagt. Maar dan gaat de Watermeester op reis en draagt hij het beheer van het water over aan zijn knecht…



Deze krachtige gelijkenis bepaalt jong en oud bij het feit dat je Gods genade niet hoeft te verdienen, maar dat Hij haar wil delen met iedereen die erom vraagt.

Opnieuw weet Lucado een groot bijbels thema op hartverwarmende wijze uit te leggen in een krachtig verhaal. Dit prentenboek zal een breed kerkelijk publiek aanspreken en kan zeker openingen geven voor gesprekken met niet-gelovigen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Max Lucado
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033830884
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken