ANWB Goud Denemarken

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Hans Hoogendoorn

Hardback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De schoonheid van Denemarken moet worden gezocht in de fijne nuances: de naaldbossen , riviertjes, havenstadjes en imposante landgoederen. Deze reisgids Denemarken bevat talloze bezienswaardige steden, dorpen, landschappen, musea, natuurgebieden en nog veel meer. Ook leuke adressen en handige internetsites zijn te vinden in de gids. Uit het grote aanbod bezienswaardigheden heeft de ANWB een selectie gemaakt van hoogtepunten die duidelijk in de gids en op de kaart vermeld worden. Ook biedt de reisgids Denemarken vele overzichtskaarten en stadsplattegronden. Bijzonder is de luxe omslag met half linnen band en voor het opzoekgemak is een leeslint toegevoegd. Met ANWB Goud Denemarken op zak ontdekt u op een prettige manier uw vakantiegebied! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Hoogendoorn
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018031152
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
406

Beschrijving

De schoonheid van Denemarken moet worden gezocht in de fijne nuances: de naaldbossen , riviertjes, havenstadjes en imposante landgoederen. Deze reisgids Denemarken bevat talloze bezienswaardige steden, dorpen, landschappen, musea, natuurgebieden en nog veel meer. Ook leuke adressen en handige internetsites zijn te vinden in de gids.

Uit het grote aanbod bezienswaardigheden heeft de ANWB een selectie gemaakt van hoogtepunten die duidelijk in de gids en op de kaart vermeld worden. Ook biedt de reisgids Denemarken vele overzichtskaarten en stadsplattegronden. Bijzonder is de luxe omslag met half linnen band en voor het opzoekgemak is een leeslint toegevoegd. Met ANWB Goud Denemarken op zak ontdekt u op een prettige manier uw vakantiegebied! 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Hoogendoorn
Uitgever
ANWB
ISBN
9789018031152
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
406

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken