Auditie!

Prijs € 14,95

Uitverkocht

E. Lockhart

Paperback | Augustus 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sarah is geen schoonheid. Ze woont in een dorp waar het leven niet bijster spannend is. Daarbij komt dat haar ouders het enorm druk hebben met hun werk en Sarah alleen zien staan als ze opvallend goed presteert. Sarah danst al zolang ze zich kan herinneren. Ze heeft een duidelijk doel voor ogen: beroemd worden en zo snel mogelijk weg uit haar geboorteplaats. Tijdens een auditie voor een zomerkamp ontmoet ze Demi. Allebei zien ze dit kamp, speciaal voor jong musicaltalent, als hun grote kans. De auditie is bloedstollend. Sarah weet dat zij haar leven nu een andere wending kan geven. Ze is dan ook dolgelukkig als ze wordt aangenomen. Dat Demi ook is toegelaten, belooft het kamp onvergetelijk te maken.Dan blijkt dat Sarah niet zo begaafd is als ze had gedacht terwijl Demi ontdekt dat hij een veelbelovende ster is. Hij is bovendien ook nog populair bij de stoere jongens. Die zomer is er een van vriendschap, jaloezie, competitie, rivaliteit en nieuwe liefde. Worden Sarah en Demi de `idols` die ze zo graag willen zijn?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Lockhart
Uitgever
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026124181
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Sarah is geen schoonheid. Ze woont in een dorp waar het leven niet bijster spannend is. Daarbij komt dat haar ouders het enorm druk hebben met hun werk en Sarah alleen zien staan als ze opvallend goed presteert.
Sarah danst al zolang ze zich kan herinneren. Ze heeft een duidelijk doel voor ogen: beroemd worden en zo snel mogelijk weg uit haar geboorteplaats.
Tijdens een auditie voor een zomerkamp ontmoet ze Demi. Allebei zien ze dit kamp, speciaal voor jong musicaltalent, als hun grote kans.
De auditie is bloedstollend. Sarah weet dat zij haar leven nu een andere wending kan geven. Ze is dan ook dolgelukkig als ze wordt aangenomen. Dat Demi ook is toegelaten, belooft het kamp onvergetelijk te maken.Dan blijkt dat Sarah niet zo begaafd is als ze had gedacht terwijl Demi ontdekt dat hij een veelbelovende ster is. Hij is bovendien ook nog populair bij de stoere jongens.

Die zomer is er een van vriendschap, jaloezie, competitie, rivaliteit en nieuwe liefde. Worden Sarah en Demi de `idols` die ze zo graag willen zijn?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Lockhart
Uitgever
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026124181
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken