Benno het bernertje

Prijs € 13,95

Niet beschikbaar

Hermien Stok

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het leven gezien door de ogen van een jonge Berner Sennenhond. Grappige en herkenbare korte verhalen die samen een geheel vormen, maar ook los te lezen zijn. Om voor te lezen voor kinderen vanaf 6 jaar. Zelf te lezen vanaf 7 jaar.Leesfragment:De mensen pakken Benno op. Ze geven de boerin een hand en nemen hem mee in de auto. Benno ziet zijn moeder en tante kijken. Hij ziet ook zijn broertjes en zusjes kijken. Wat gebeurt er? Waar ga ik naar toe? denkt hij. Help, help, ik wil terug. Ik wil naar mijn moeder. Ik wil naar mijn broertjes en zusjes!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hermien Stok
Uitgever
Buitenzorg, Uitgeverij
ISBN
9789491670015
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Het leven gezien door de ogen van een jonge Berner Sennenhond.
Grappige en herkenbare korte verhalen die samen een geheel vormen,
maar ook los te lezen zijn.
Om voor te lezen voor kinderen vanaf 6 jaar.
Zelf te lezen vanaf 7 jaar.


Leesfragment:

De mensen pakken Benno op.
Ze geven de boerin een hand en nemen hem mee in de auto.
Benno ziet zijn moeder en tante kijken.
Hij ziet ook zijn broertjes en zusjes kijken.
Wat gebeurt er? Waar ga ik naar toe? denkt hij.
Help, help, ik wil terug.
Ik wil naar mijn moeder.
Ik wil naar mijn broertjes en zusjes!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hermien Stok
Uitgever
Buitenzorg, Uitgeverij
ISBN
9789491670015
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken