Brood, rijst & pasta

Prijs € 12,00

Uitverkocht

Susan Martineau, Hel James

Hardback | Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over rijst, bijvoorbeeld de verschillende soorten rijst, hoe het wordt verbouwd en welke voedingstoffen het bevat. In de hoofdstukken over brood wordt verteld over granen, welke voedingstoffen ze bevatten en hoe granen worden verwerkt tot brood. In het hoofdstuk over pasta en noedels wordt verteld waar deze voedingsmiddelen van worden gemaakt, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoeveel soorten er wel niet zijn. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Martineau, Hel James
Uitgever
Corona
ISBN
9789055662531
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over rijst, bijvoorbeeld de verschillende soorten rijst, hoe het wordt verbouwd en welke voedingstoffen het bevat. In de hoofdstukken over brood wordt verteld over granen, welke voedingstoffen ze bevatten en hoe granen worden verwerkt tot brood. In het hoofdstuk over pasta en noedels wordt verteld waar deze voedingsmiddelen van worden gemaakt, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoeveel soorten er wel niet zijn. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Martineau, Hel James
Uitgever
Corona
ISBN
9789055662531
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken