Casper het witte hondje

Casper speelt met cijfers, letters, kleuren en vormen

Prijs € 17,23

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

A. Visser

Paperback | Maart 2020 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Casper het witte hondje is een educatieve boekenserie. Naast leuke verhaaltjes en grappige kleurenfoto's, kun je ook spelletjes spelen. Casper is een lieve, witte chihuahua (lees tsji-waa-waa) die je van alles leert en die spelletjes met je speelt. 'Hoi, ik ben Casper, een heeeeeel lief hondje. Ik woon met mijn twee baasjes en twee poezen in een gezellig huis. Ik ben gek op eten, wandelen (als het niet te warm is en ik tegen andere honden kan blaffen), scheetjes laten, de poezen pesten, slapen en knuffelen'. Kijk ook eens op www.lerenmetjufanneke.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Visser
Uitgever
Brave New Books
ISBN
9789402102161
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2020
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
53

Beschrijving

Casper het witte hondje is een educatieve boekenserie. Naast leuke verhaaltjes en grappige kleurenfoto's, kun je ook spelletjes spelen. Casper is een lieve, witte chihuahua (lees tsji-waa-waa) die je van alles leert en die spelletjes met je speelt. 'Hoi, ik ben Casper, een heeeeeel lief hondje. Ik woon met mijn twee baasjes en twee poezen in een gezellig huis. Ik ben gek op eten, wandelen (als het niet te warm is en ik tegen andere honden kan blaffen), scheetjes laten, de poezen pesten, slapen en knuffelen'. Kijk ook eens op www.lerenmetjufanneke.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Visser
Uitgever
Brave New Books
ISBN
9789402102161
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2020
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
53

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken