Davey en zijn bende

Prijs € 15,95

Uitverkocht

M. Verpoort

Paperback | April 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Davey, Sten, Murat, Bennie en Niels vormen samen een bende. Ze komen regelmatig bij elkaar in hun boomhut om te vergaderen en fantastische ideeën te bedenken.De vijf vrienden nemen je in de tien verhalen mee op spannende, grappige of serieuzere avonturen; van een avondje Sint Maarten tot een overval op de groentewinkel van Stens vader.In het vak van Masja Verpoort maak je nogal wat mee, zij is leerkracht in het basisonderwijs.Zo ook het kringgesprek op de maandagochtend. De belevenissen die de kinderen vertelden inspireerden haar om dit boek te schrijven. Davey en zijn bende is gebaseerd op ware gebeurtenissen, en is zodoende extra indrukwekkend.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Verpoort
Uitgever
Free Musketeers
ISBN
9789048400423
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Davey, Sten, Murat, Bennie en Niels vormen samen een bende. Ze komen regelmatig bij elkaar in hun boomhut om te vergaderen en fantastische ideeën te bedenken.De vijf vrienden nemen je in de tien verhalen mee op spannende, grappige of serieuzere avonturen; van een avondje Sint Maarten tot een overval op de groentewinkel van Stens vader.

In het vak van Masja Verpoort maak je nogal wat mee, zij is leerkracht in het basisonderwijs.
Zo ook het kringgesprek op de maandagochtend. De belevenissen die de kinderen vertelden inspireerden haar om dit boek te schrijven. Davey en zijn bende is gebaseerd op ware gebeurtenissen, en is zodoende extra indrukwekkend.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Verpoort
Uitgever
Free Musketeers
ISBN
9789048400423
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken