De avonturen van de familie Kane De complete serie (3-in-1) (e-Book)

twee jonge tovenaars nemen het op tegen oude Egyptische goden

Prijs € 24,99
Download direct dit e-Book

Rick Riordan

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Drie e-books in één bundel! Leren over het oude Egypte is nog nooit zo leuk geweest Sadie en Carter hebben elkaar nauwelijks meer gezien na de dood van hun moeder. Sadie woont bij hun grootouders en Carter zwerft de wereld rond met hun vader, de beroemde Egyptoloog Julius Kane. Een mislukt experiment in Londen brengt broer en zus weer bij elkaar.Maar door dat mislukte experiment komt ook de Egyptische god Seth weer tot leven. Niet lang daarna is er van de professor geen spoor meer te vinden. Sadie en Carter komen erachter dat nog meer Egyptische goden tot leven dreigen te komen. Om de goden te verslaan beginnen Sadie en Carter aan een spannende race die hun alle uithoeken van de aarde laat zien. En dat is nog maar het begin, want wat kunnen de twee doen als de wereld in vijf dagen dreigt te eindigen en hoe moeten ze de machtige Apophis verslaan? Lees nog meer boeken van Rick Riordan: Percy Jackson en de Olympiërs De bliksemdief De Zee van Monsters De vloek van de Titaan De strijd om het Labyrint De laatste Olympiër Helden van OlympusDe verloren held De zoon van Neptunus Het teken van Athena Het huis van Hades Het bloed van Olympus Percy Jackson en de andere helden Magnus Chase en de goden van Asgard Het verdoemde zwaard

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rick Riordan
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000353057
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
1748403 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1296

Beschrijving

Drie e-books in één bundel!

Leren over het oude Egypte is nog nooit zo leuk geweest

Sadie en Carter hebben elkaar nauwelijks meer gezien na de dood van hun moeder. Sadie woont bij hun grootouders en Carter zwerft de wereld rond met hun vader, de beroemde Egyptoloog Julius Kane. Een mislukt experiment in Londen brengt broer en zus weer bij elkaar.
Maar door dat mislukte experiment komt ook de Egyptische god Seth weer tot leven. Niet lang daarna is er van de professor geen spoor meer te vinden. Sadie en Carter komen erachter dat nog meer Egyptische goden tot leven dreigen te komen. Om de goden te verslaan beginnen Sadie en Carter aan een spannende race die hun alle uithoeken van de aarde laat zien. En dat is nog maar het begin, want wat kunnen de twee doen als de wereld in vijf dagen dreigt te eindigen en hoe moeten ze de machtige Apophis verslaan?

Lees nog meer boeken van Rick Riordan:

Percy Jackson en de Olympiërs
De bliksemdief
De Zee van Monsters
De vloek van de Titaan
De strijd om het Labyrint
De laatste Olympiër

Helden van Olympus
De verloren held
De zoon van Neptunus
Het teken van Athena
Het huis van Hades
Het bloed van Olympus

Percy Jackson en de andere helden

Magnus Chase en de goden van Asgard
Het verdoemde zwaard

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rick Riordan
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000353057
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
1748403 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1296

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken