De boogschutter van Hirado (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rob Ruggenberg

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Reyer wordt door zijn vader naar Hirado gestuurd, een eiland vlak voor de Japanse kust. Daar kan hij werken als leerling-koopman voor de VOC, en misschien wel rijk worden. Onderweg krijgt hij van een piraat een brief die hij in Japan moet bezorgen. Sakura is de dochter van een samoerai. Haar vader wil dat ze trouwt met een Hollandse koopman zodat ze in de gaten kan houden wat er allemaal gebeurt en besproken wordt in de handelspost van de VOC. Maar Sakura wil niet met een veel te oude vieze man trouwen. En al helemaal niet als ze Reyer heeft gezien. Het is liefde op het eerste gezicht. Een aangrijpend verhaal over een verboden liefde, van de auteur van het bekroonde IJsbarbaar (Prijs van de Jonge Jury, Vlag en Wimpel van de Griffeljury).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Ruggenberg
Uitgever
Querido
ISBN
9789045116082
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1265980 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Beschrijving

Reyer wordt door zijn vader naar Hirado gestuurd, een eiland vlak voor de Japanse kust. Daar kan hij werken als leerling-koopman voor de VOC, en misschien wel rijk worden. Onderweg krijgt hij van een piraat een brief die hij in Japan moet bezorgen. Sakura is de dochter van een samoerai. Haar vader wil dat ze trouwt met een Hollandse koopman zodat ze in de gaten kan houden wat er allemaal gebeurt en besproken wordt in de handelspost van de VOC. Maar Sakura wil niet met een veel te oude vieze man trouwen. En al helemaal niet als ze Reyer heeft gezien. Het is liefde op het eerste gezicht.

Een aangrijpend verhaal over een verboden liefde, van de auteur van het bekroonde IJsbarbaar (Prijs van de Jonge Jury, Vlag en Wimpel van de Griffeljury).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Ruggenberg
Uitgever
Querido
ISBN
9789045116082
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1265980 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken