De castraat

Prijs € 16,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Joyce Pool

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Passie, muziek en lust in de Italiaanse renaissanceItalië, 1698. Angelo wordt wakker in een nachtmerrie. Als arme leerlooierszoon is hij uitverkoren om een zangopleiding te volgen aan het conservatorium van Florence, maar hij niet wist, was dat hij daartoe ontmand zou worden. Zijn stem zal altijd zijn prachtige klank behouden, maar hij zal nooit kinderen krijgen of mogen trouwen.In de vier jaar die volgen groeit Angelo uit tot een jongeman met behoeften als ieder ander. Hij leidt een bevoorrecht leven als een van de beste zangers van het conservatorium. En wanneer hij optreedt voor de voorname prins De' Medici worden de poorten naar een grootse muziekcarrière wijd opengezet. Maar is dat het leven dat hij zelf verkiest? En zal hij ooit nog kunnen liefhebben wanneer hij zich overlevert aan de grillen van de prins?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joyce Pool
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047705345
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Passie, muziek en lust in de Italiaanse renaissance

Italië, 1698. Angelo wordt wakker in een nachtmerrie. Als arme leerlooierszoon is hij uitverkoren om een zangopleiding te volgen aan het conservatorium van Florence, maar hij niet wist, was dat hij daartoe ontmand zou worden. Zijn stem zal altijd zijn prachtige klank behouden, maar hij zal nooit kinderen krijgen of mogen trouwen.

In de vier jaar die volgen groeit Angelo uit tot een jongeman met behoeften als ieder ander. Hij leidt een bevoorrecht leven als een van de beste zangers van het conservatorium. En wanneer hij optreedt voor de voorname prins De' Medici worden de poorten naar een grootse muziekcarrière wijd opengezet. Maar is dat het leven dat hij zelf verkiest? En zal hij ooit nog kunnen liefhebben wanneer hij zich overlevert aan de grillen van de prins?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joyce Pool
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047705345
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken