De Daltons

alle afleveringen en extra's

Prijs € 9,95

Uitverkocht

R. Alberdingk Thijm

Juli 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De uit Villa Achterwerk bekende serie nu ook op dvd verkrijgbaar! De Daltons, de tiendelige Villa Achterwerk familieserie over broers, die eerder op videoband verschenen is, is nu ook op dvd verkrijgbaar. Broers kies je niet, die krijg je. Tim is zes en een half en heeft drie broers: Jelle (8), Erik (10) en baby Daantje. Ze wonen met hun ouders in de Daltonstraat 123, daarom worden ze ook wel De Daltons genoemd. In elke aflevering vindt er een avontuur plaats, bezien door de ogen van Tim. Het lijken misschien onbelangrijke voorvallen, maar bij Tim laten de gebeurtenissen een onuitwisbare indruk achter. Taal: Nederlands Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Stereo Disc formaat: DVD9 Speelduur: ca. 210 min. Alle leeftijden

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Alberdingk Thijm
Uitgever
VPRO
ISBN
9789067271127
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De uit Villa Achterwerk bekende serie nu ook op dvd verkrijgbaar! De Daltons, de tiendelige Villa Achterwerk familieserie over broers, die eerder op videoband verschenen is, is nu ook op dvd verkrijgbaar.

Broers kies je niet, die krijg je. Tim is zes en een half en heeft drie broers: Jelle (8), Erik (10) en baby Daantje. Ze wonen met hun ouders in de Daltonstraat 123, daarom worden ze ook wel De Daltons genoemd. In elke aflevering vindt er een avontuur plaats, bezien door de ogen van Tim. Het lijken misschien onbelangrijke voorvallen, maar bij Tim laten de gebeurtenissen een onuitwisbare indruk achter.

Taal: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Stereo
Disc formaat: DVD9
Speelduur: ca. 210 min.
Alle leeftijden

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Alberdingk Thijm
Uitgever
VPRO
ISBN
9789067271127
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken