De Engelandvaarders (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Klaas Norel

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dé klassieker heruitgegeven ter ere van 75 jaar bevrijding 'Generatie na generatie heeft kunnen constateren dat er volop actie is in de befaamde oorlogstrilogieën van deze meesterverteller.' Vrij Nederland De spannende, soms hartverscheurende klassieker Engelandvaarders is een bundel van Vogelvrij, Vuur en vlam en Verzet en victorie. Deze beroemde trilogie speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in bezet Nederland en in het vrije, dapper vechtende Engeland. De moedige vrienden Evert Gnodde en Jan Koekman voeren samen een heldhaftige strijd om onder het juk van de nazi's uit te komen. Zij doen hun plicht in bezettingstijd en wagen zelfs hun leven voor het vaderland.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Klaas Norel
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000304240
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2011
Bestandsgrootte
3500946 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dé klassieker heruitgegeven ter ere van 75 jaar bevrijding

'Generatie na generatie heeft kunnen constateren dat er volop actie is in de befaamde oorlogstrilogieën van deze meesterverteller.' Vrij Nederland

De spannende, soms hartverscheurende klassieker Engelandvaarders is een bundel van Vogelvrij, Vuur en vlam en Verzet en victorie. Deze beroemde trilogie speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in bezet Nederland en in het vrije, dapper vechtende Engeland. De moedige vrienden Evert Gnodde en Jan Koekman voeren samen een heldhaftige strijd om onder het juk van de nazi's uit te komen. Zij doen hun plicht in bezettingstijd en wagen zelfs hun leven voor het vaderland.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Klaas Norel
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000304240
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2011
Bestandsgrootte
3500946 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken