De IJzerproef (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Holly Black, Cassandra Clare

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

VUUR WIL BRANDEN, WATER WIL STROMEN, LUCHT WIL STIJGEN, AARDE WIL BINDEN, CHAOS WIL VERSLINDEN...De meeste kinderen zouden er alles voor overhebben om mee te doen aan de IJzerproef. Callum Hunt niet. Al zijn hele leven heeft zijn vader hem gewaarschuwd voor magie. Als Callum slaagt voor de IJzerproef, wordt hij toegelaten tot het sinistere Magisterium, dat kinderen opleidt tot machtige tovenaars. Dus doet hij zijn best te falen. Maar het Magisterium lijkt een duistere connectie met zijn verleden én zijn toekomst te hebben, en de IJzerproef is slechts het begin van alle grote uitdagingen die Callum te wachten staan...Duik in de bloedstollende, meeslepende en ijzing wek kende magische wereld van Holly Black en Cassandra Clare, twee grootheden in het fantasygenre. Holly is auteur van de megapopulaire serie De Spiderwick Chronicles. Cassandra schreef de inter nationale best sellerserie Kronieken van de Onderwereld. Beide series werden succesvol verfilmd. Magisterium is hun eerste serie samen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Holly Black, Cassandra Clare
Uitgever
Full moon
ISBN
9789048821686
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1918162 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
293

Beschrijving

VUUR WIL BRANDEN, WATER WIL STROMEN, LUCHT WIL STIJGEN, AARDE WIL BINDEN, CHAOS WIL VERSLINDEN...

De meeste kinderen zouden er alles voor overhebben om mee te doen aan de IJzerproef. Callum Hunt niet. Al zijn hele leven heeft zijn vader hem gewaarschuwd voor magie. Als Callum slaagt voor de IJzerproef, wordt hij toegelaten tot het sinistere Magisterium, dat kinderen opleidt tot machtige tovenaars. Dus doet hij zijn best te falen. Maar het Magisterium lijkt een duistere connectie met zijn verleden én zijn toekomst te hebben, en de IJzerproef is slechts het begin van alle grote uitdagingen die Callum te wachten staan...

Duik in de bloedstollende, meeslepende en ijzing wek kende magische wereld van Holly Black en Cassandra Clare, twee grootheden in het fantasygenre. Holly is auteur van de megapopulaire serie De Spiderwick Chronicles. Cassandra schreef de inter nationale best sellerserie Kronieken van de Onderwereld. Beide series werden succesvol verfilmd. Magisterium is hun eerste serie samen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Holly Black, Cassandra Clare
Uitgever
Full moon
ISBN
9789048821686
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1918162 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
293

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken