De inquisitie

Prijs € 22,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Taran Matharu

Hardback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De inquisitie van Taran Matharu Het tweede deel van de Summoner-serie Er is een jaar voorbij gegaan sinds het toernooi. Fletcher en Ignatius zitten opgesloten in de kerkers van Pelt. Nu zullen ze worden berecht door de Inquisitie, een machtig instituut waarvan het bestuur niet het beste met Fletcher voor heeft. Het proces wordt verstoord door geesten uit het verleden, die schokkende onthullingen doen over Fletchers afkomst, maar hij heeft weinig tijd om erbij stil te staan. De afgestudeerden van de Vocans Academie worden diep de jungle van de orks in gestuurd, om een gevaarlijke missie te voltooien voor de koning en zijn Raad. Als ze falen, zullen de legers van de orks machtiger worden dan ooit. Met zijn vrienden Othella en Sylva aan zijn zijde, moet Fletcher zich een weg vechten naar het hart van Orkdom om Hominum van de ondergang te redden, al wordt het zijn dood. 'Een vlot verhaal met herkenbare thema's dat doet denken aan de boeken van Tolkien en Pullman met Pokémon-achtige elementen.' Kirkus Reviews Lees ook het eerste deel van de Summoner-serie: De nieuweling.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Taran Matharu
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000358311
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

De inquisitie van Taran Matharu

Het tweede deel van de Summoner-serie

Er is een jaar voorbij gegaan sinds het toernooi. Fletcher en Ignatius zitten opgesloten in de kerkers van Pelt. Nu zullen ze worden berecht door de Inquisitie, een machtig instituut waarvan het bestuur niet het beste met Fletcher voor heeft.
Het proces wordt verstoord door geesten uit het verleden, die schokkende onthullingen doen over Fletchers afkomst, maar hij heeft weinig tijd om erbij stil te staan. De afgestudeerden van de Vocans Academie worden diep de jungle van de orks in gestuurd, om een gevaarlijke missie te voltooien voor de koning en zijn Raad. Als ze falen, zullen de legers van de orks machtiger worden dan ooit.
Met zijn vrienden Othella en Sylva aan zijn zijde, moet Fletcher zich een weg vechten naar het hart van Orkdom om Hominum van de ondergang te redden, al wordt het zijn dood.

'Een vlot verhaal met herkenbare thema's dat doet denken aan de boeken van Tolkien en Pullman met Pokémon-achtige elementen.' Kirkus Reviews

Lees ook het eerste deel van de Summoner-serie: De nieuweling.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Taran Matharu
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000358311
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken