De jongen die te veel wist

Prijs € 15,95

Uitverkocht

A. Horowitz

Hardback | Januari 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tim Diamant ... Dat waren de laatste woorden die Jake McGuffin van zijn leven te lezen kreeg. Maar goed, als er twee Nederlandse huurmoordenaars achter je aan zitten met een dolk en een pistool, en allebei voor jou bedoeld, dan heb je niet echt de tijd om nog aan een pocketje te beginnen. "Het begon in een lange hete zomer. Ik wist het toen nog niet, maar die zomer zou voor mij langer en heter uitpakken dan voor de meeste mensen. Het was de eerste dinsdag in juni. Ik herinner me die dag nog zo goed, omdat het mijn beurt was om het eten klaar te maken, en ik daarbij tot de ontdekking kwam dat er geen eten klaar te maken viel. En ik had mijn best gedaan. Ik had een dienblad gedekt met servetten, een bord, bestek en zelfs een bloem, die ik in de douche had gevonden – op de muur. Het enige wat ontbrak was eten ..."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Horowitz
Uitgever
Facet
ISBN
9789050163620
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

Tim Diamant ... Dat waren de laatste woorden die Jake McGuffin van zijn leven te lezen kreeg. Maar goed, als er twee Nederlandse huurmoordenaars achter je aan zitten met een dolk en een pistool, en allebei voor jou bedoeld, dan heb je niet echt de tijd om nog aan een pocketje te beginnen.
"Het begon in een lange hete zomer. Ik wist het toen nog niet, maar die zomer zou voor mij langer en heter uitpakken dan voor de meeste mensen. Het was de eerste dinsdag in juni. Ik herinner me die dag nog zo goed, omdat het mijn beurt was om het eten klaar te maken, en ik daarbij tot de ontdekking kwam dat er geen eten klaar te maken viel. En ik had mijn best gedaan. Ik had een dienblad gedekt met servetten, een bord, bestek en zelfs een bloem, die ik in de douche had gevonden – op de muur. Het enige wat ontbrak was eten ..."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Horowitz
Uitgever
Facet
ISBN
9789050163620
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken