De Libanese keuken

€ 17,50
Prijs € 9,99

Uitverkocht

Ghillie Basan

Hardback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon, een van de meest verfijnde keukens ter wereld. Ontdek de verschillende aspecten van de Libanese eetgewoonten. In de inleiding worden de geschiedenis en de geografische kenmerken van dit interessante land behandeld; daarnaast komen de speciale ingrediënten van deze keuken uitvoerig aan de orde. Onder deze klassieke gerechten bevinden zich een groot aantal bijzondere mezzegerechten, spannende en originele hoofdgerechten, een rijk assortiment aan verrukkelijke groentegerechten en de kostelijke zoetigheden en romige desserts waar dit gebied zo beroemd om is. Geniet van een geurige olijven-paprikasalade, geroosterde kippenvleugeltjes met knoflook en sumak, vis met tomaat en granaatappelsaus, pittige vleesdumplings in yoghurtsaus, geroosterde lamsbout met rijst en geurige griesmeelcakes met maanzaad. Bevat meer dan 300 prachtige en instructieve foto’s en een voedingswaardelijst voor elk recept.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ghillie Basan
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302956
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon, een van de meest verfijnde keukens ter wereld. Ontdek de verschillende aspecten van de Libanese eetgewoonten.

In de inleiding worden de geschiedenis en de geografische kenmerken van dit interessante land behandeld; daarnaast komen de speciale ingrediënten van deze keuken uitvoerig aan de orde. Onder deze klassieke gerechten bevinden zich een groot aantal bijzondere mezzegerechten, spannende en originele hoofdgerechten, een rijk assortiment aan verrukkelijke groentegerechten en de kostelijke zoetigheden en romige desserts waar dit gebied zo beroemd om is.

Geniet van een geurige olijven-paprikasalade, geroosterde kippenvleugeltjes met knoflook en sumak, vis met tomaat en granaatappelsaus, pittige vleesdumplings in yoghurtsaus, geroosterde lamsbout met rijst en geurige griesmeelcakes met maanzaad.

Bevat meer dan 300 prachtige en instructieve foto’s en een voedingswaardelijst voor elk recept.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ghillie Basan
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302956
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken