De monsters van Frankenzwein

Prijs € 14,95

Uitverkocht

M. de Bel

Hardback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Biologische landbouw en biologische veeteelt zijn actueel. De monsters van Frankenzwein van Marc de Bel haalt dit thema aan in een kinderboek. Elk jaar vertelt de Oude Wijze op het Groendorpse Oogstfeest het verhaal van de monsters van Frankenzwein. Daarin maken we kennis met de lange, graatmagere Hein Frankenzwein en de dikke, hebberige boer Bonkers, die via hun Groot Vijf Stappen Plan het mooie en vreedzame dorp helemaal in hun macht willen krijgen. Ze willen monstervarkens gaan fokken om zo heer en meester te worden van het dorp. Gelukkig ruiken Gwendolien en haar vriend Wart nog net op tijd onraad. Maar zijn deze twee dappere 'ridders' wel opgewassen tegen de nietsontziende Frankenzwein en Bonkers? En wat is nu precies de laatste stap van dat vreselijke Vijf Stappen Plan? De monsters van Frankenzwein is een neus-en-keel-dicht-knijpend-spannend sprookje, dat helaas griezelig echt lijkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. de Bel
Uitgever
SU-Jeugd Marc de Bel
ISBN
9789022325544
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Beschrijving

Biologische landbouw en biologische veeteelt zijn actueel. De monsters van Frankenzwein van Marc de Bel haalt dit thema aan in een kinderboek.

Elk jaar vertelt de Oude Wijze op het Groendorpse Oogstfeest het verhaal van de monsters van Frankenzwein. Daarin maken we kennis met de lange, graatmagere Hein Frankenzwein en de dikke, hebberige boer Bonkers, die via hun Groot Vijf Stappen Plan het mooie en vreedzame dorp helemaal in hun macht willen krijgen. Ze willen monstervarkens gaan fokken om zo heer en meester te worden van het dorp.

Gelukkig ruiken Gwendolien en haar vriend Wart nog net op tijd onraad. Maar zijn deze twee dappere 'ridders' wel opgewassen tegen de nietsontziende Frankenzwein en Bonkers? En wat is nu precies de laatste stap van dat vreselijke Vijf Stappen Plan?

De monsters van Frankenzwein is een neus-en-keel-dicht-knijpend-spannend sprookje, dat helaas griezelig echt lijkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. de Bel
Uitgever
SU-Jeugd Marc de Bel
ISBN
9789022325544
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken