De negende weg

a staircase to heaven

Prijs € 12,00

Uitverkocht

Peter Gabriel Visser

Hardback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waarom de negende weg? Er zijn vier wegen naar verlichting. De weg van de Fakir (beheersing van het lichaam), de weg van de Yogi (beheersing van het gevoel), de weg van de Monnik (beheersing van de geest) en Gurdjeff’s vierde weg (beheersing van het ego op basis van kennis van het enneagram). Ons ego is echter veel slimmer waardoor dit geen enkele reizen eeuwigheid maar retourtjes tranendal worden. Vier maal verlossing en vier maal terug naar af. De negende weg daarentegen vereist geen ingewikkelde houdingen, langdurige meditatie of godsdienstoefeningen. Geen onvoorwaardelijke gehoorzaamheid of complexe studie. Het is de weg van de liefde en kan vierentwintig uur per dag beoefend worden met een geringe inspanning en een verbluffend resultaat. In zeven hoofdstukken wordt u de essentie aangereikt. Het ware enneagram fungeert in de negende weg als staircase to heaven! Bovendien bevat de negende weg zeven scheppingsmandala’s en drie unieke meditaties. Peter Gabriël Visser is cpo-ontwikkelaar. Heeft een eigen kosmologie ontwikkeld die Plato, Pythagoras, Keppler en kwantumfysica overbrugt. Is oprichter van stichting Cephas en samensteller van het boek 'De schaduwzijde van draadloze communicatie'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Gabriel Visser
Uitgever
Cephas Stichting
ISBN
9789081440424
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Waarom de negende weg? Er zijn vier wegen naar verlichting. De weg van de Fakir (beheersing van het lichaam), de weg van de Yogi (beheersing van het gevoel), de weg van de Monnik (beheersing van de geest) en Gurdjeff’s vierde weg (beheersing van het ego op basis van kennis van het enneagram). Ons ego is echter veel slimmer waardoor dit geen enkele reizen eeuwigheid maar retourtjes tranendal worden. Vier maal verlossing en vier maal terug naar af. De negende weg daarentegen vereist geen ingewikkelde houdingen, langdurige meditatie of godsdienstoefeningen. Geen onvoorwaardelijke gehoorzaamheid of complexe studie. Het is de weg van de liefde en kan vierentwintig uur per dag beoefend worden met een geringe inspanning en een verbluffend resultaat. In zeven hoofdstukken wordt u de essentie aangereikt. Het ware enneagram fungeert in de negende weg als staircase to heaven! Bovendien bevat de negende weg zeven scheppingsmandala’s en drie unieke meditaties.

Peter Gabriël Visser is cpo-ontwikkelaar. Heeft een eigen kosmologie ontwikkeld die Plato, Pythagoras, Keppler en kwantumfysica overbrugt. Is oprichter van stichting Cephas en samensteller van het boek 'De schaduwzijde van draadloze communicatie'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Gabriel Visser
Uitgever
Cephas Stichting
ISBN
9789081440424
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken