De outcast (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Taran Matharu

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De outcast van Taran Matharu Laat je opnieuw meeslepen in de wereld van Summoner De outcast vertelt het verhaal dat voorafgaat aan De nieuweling, over Fletchers latere leermeester Arcturus. Arcturus is een weesjongen die werkt als stalknecht als hij ontdekt dat hij in staat is om demonen uit een andere wereld op te roepen. Hij wordt naar de Vocans Academie gestuurd, waar de verloren kunsten van oproepen, toverspreuken en demonologie worden onderwezen aan de edele kinderen van het rijk. Arcturus is de eerste gewone burger die begaafd is met deze vaardigheid en dat bevalt de adel en de aanwezige machten allerminst. De jonge summoner maakt dan ook snel vijanden. Met niemand behalve zijn demon Sacharissa aan zijn zijde, moet Arcturus zichzelf bewijzen. Epische gevechten, dramatische onthullingen en adembenemend drama in dit vierde boek van de Summoner-serie die wordt beschreven als 'Harry Potter meets The Lord of the Rings meets Pokémon'. Lees de hele Summoner-serie:Summoner 1 - De nieuwelingSummoner 2 - De edeleSummoner 3 - De strijdmagiërPrequel - De outcast

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Taran Matharu
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000362271
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
1867163 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

De outcast van Taran Matharu

Laat je opnieuw meeslepen in de wereld van Summoner

De outcast vertelt het verhaal dat voorafgaat aan De nieuweling, over Fletchers latere leermeester Arcturus.

Arcturus is een weesjongen die werkt als stalknecht als hij ontdekt dat hij in staat is om demonen uit een andere wereld op te roepen. Hij wordt naar de Vocans Academie gestuurd, waar de verloren kunsten van oproepen, toverspreuken en demonologie worden onderwezen aan de edele kinderen van het rijk. Arcturus is de eerste gewone burger die begaafd is met deze vaardigheid en dat bevalt de adel en de aanwezige machten allerminst. De jonge summoner maakt dan ook snel vijanden. Met niemand behalve zijn demon Sacharissa aan zijn zijde, moet Arcturus zichzelf bewijzen.

Epische gevechten, dramatische onthullingen en adembenemend drama in dit vierde boek van de Summoner-serie die wordt beschreven als 'Harry Potter meets The Lord of the Rings meets Pokémon'.

Lees de hele Summoner-serie:
Summoner 1 - De nieuweling
Summoner 2 - De edele
Summoner 3 - De strijdmagiër
Prequel - De outcast

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Taran Matharu
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000362271
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
1867163 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken