De outsiders

Prijs € 16,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

John Flanagan

Paperback | Juni 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van John Flanagan, de auteur van de uiterst succesvolle De Grijze Jager-serie, komt deze zomer het eerste deel uit van een nieuwe trilogie: Broederband.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025751142
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Van John Flanagan, de auteur van de uiterst succesvolle De Grijze Jager-serie, komt deze zomer het eerste deel uit van een nieuwe trilogie: Broederband. Het verhaal speelt zich af in Skandia en fans van de Grijze Jager zullen net zo snel vertrouwd raken met de hoofdpersonen in deze nieuwe reeks als met Will, Halt en Arnaut.

In Skandia kun je maar op één manier een echte man worden. Jaarlijks worden er twee teams samengesteld van jongens die dat jaar 15 worden. Zo'n groep - broederband genaamd, omdat de jongens elkaar als broers moeten beschermen en voor elkaar op moeten komen - volgt gedurende drie maanden een heftige training, waarin ze leren omgaan met wapens en schepen, en zich allerlei gevechtstechnieken eigen moeten maken.

De teams moeten ook met elkaar de strijd aangaan en worden daarbij flink op de proef gesteld. Slechts een van de teams kan winnen. Dit jaar is er echter een probleem. Er zijn te veel jongens om de gebruikelijke twee teams te vormen. Dat betekent dat er een derde broederband wordt gevormd, bestaande uit de jongens die niet in de eerste twee teams zijn gekozen: de zwakste en minst populaire dus. Hal Mikkelson wordt ongevraagd de leider van deze broederband van outsiders, die De Reigers worden genoemd, en er zit voor hem niets anders op dan de uitdaging aan te nemen. Zijn team bestaat misschien niet uit de allersterksten en fitsten, maar met hun creativiteit, slimme trucs en moed zouden zij iedereen nog wel eens versteld kunnen doen staan...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025751142
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken