De prinses die alles verloor

Prijs € 18,95

Uitverkocht

S. Hale

Hardback | November 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een rilling liep over haar rug. De stad zag er vanuit de verte uit als een verjaardagstaart, zo mooi. Maar diezelfde stad was niet zo vriendelijk als het geluk je tegenzat. Het leven van prinses Ani is vanaf haar geboorte voor haar uitgestippeld. Als ze volwassen is, zal ze worden uitgehuwelijkt aan de kroonprins van het naburige Beieren. Zich verzetten heeft geen zin, realiseert Ani zich al jong. Gelaten gaat ze met haar gevolg op pad, als de tijd daar is. Onderweg wordt Ani"s gezelschap overvallen door schurken, die het op haar gemunt hebben. Ani weet aan de dood te ontsnappen, en komt na een lange zwerftocht terecht bij een boshut, waar ze liefdevol wordt verzorgd en opgenomen. Haar ware identiteit houdt ze verborgen. Ook als ze besluit om naar de stad te trekken, om haar eigen geld te verdienen. Maar dan ontmoet ze de prins, die natuurlijk niet weet dat zij een prinses is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Hale
Uitgever
Callenbach
ISBN
9789026615122
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
375

Beschrijving

Een rilling liep over haar rug. De stad zag er vanuit de verte uit als een verjaardagstaart, zo mooi. Maar diezelfde stad was niet zo vriendelijk als het geluk je tegenzat.

Het leven van prinses Ani is vanaf haar geboorte voor haar uitgestippeld. Als ze volwassen is, zal ze worden uitgehuwelijkt aan de kroonprins van het naburige Beieren. Zich verzetten heeft geen zin, realiseert Ani zich al jong. Gelaten gaat ze met haar gevolg op pad, als de tijd daar is.
Onderweg wordt Ani"s gezelschap overvallen door schurken, die het op haar gemunt hebben. Ani weet aan de dood te ontsnappen, en komt na een lange zwerftocht terecht bij een boshut, waar ze liefdevol wordt verzorgd en opgenomen. Haar ware identiteit houdt ze verborgen. Ook als ze besluit om naar de stad te trekken, om haar eigen geld te verdienen. Maar dan ontmoet ze de prins, die natuurlijk niet weet dat zij een prinses is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Hale
Uitgever
Callenbach
ISBN
9789026615122
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
375

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken