De rechtvaardige rechters

Prijs € 14,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Patrick Bernauw

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sara noemt haar jongere broer Maarten wel eens "de Eerlijke Vinder". Hij doet namelijk niets liever dan alle mogelijke beschreven vodjes papier oprapen en bijhouden. Op een dag verrast Maarten zijn vrienden en zijn zus met Groot Nieuws. Hij heeft een doos met oude Franse boeken gevonden, die vol staan met raadselachtige aantekeningen. Wat puzzelwerk zet de vrienden op het spoor van "De Rechtvaardige Rechters", het schilderij van de gebroeders Van Eyck dat deel uitmaakt van hun wereldberoemde Lam Gods. Het kunstwerk werd in 1934 gestolen uit de Gentse Sint-Baafskathedraal, en het werd tot nu toe niet teruggevonden... De vijfde druk al van de "klassieke" jeugdroman van Patrick Bernauw uit 1992, over wat wel eens "het Vlaamse Monster van Loch Ness" wordt genoemd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Bernauw
Uitgever
Patrick Bernauw
ISBN
9789491361760
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Sara noemt haar jongere broer Maarten wel eens "de Eerlijke Vinder". Hij doet namelijk niets liever dan alle mogelijke beschreven vodjes papier oprapen en bijhouden. Op een dag verrast Maarten zijn vrienden en zijn zus met Groot Nieuws. Hij heeft een doos met oude Franse boeken gevonden, die vol staan met raadselachtige aantekeningen.

Wat puzzelwerk zet de vrienden op het spoor van "De Rechtvaardige Rechters", het schilderij van de gebroeders Van Eyck dat deel uitmaakt van hun wereldberoemde Lam Gods. Het kunstwerk werd in 1934 gestolen uit de Gentse Sint-Baafskathedraal, en het werd tot nu toe niet teruggevonden...

De vijfde druk al van de "klassieke" jeugdroman van Patrick Bernauw uit 1992, over wat wel eens "het Vlaamse Monster van Loch Ness" wordt genoemd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Bernauw
Uitgever
Patrick Bernauw
ISBN
9789491361760
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken