De stoere hockeybende 1 Sem slaat zijn slag

Prijs € 11,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Gerard van Gemert

Hardback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sven komt uit een voetbalfamilie, maar wil veel liever hockeyen. Als de beslissing is genomen en hij van voetballen afgaat om lid te worden van de hockeyclub, laat David, Sven’s oudere broer duidelijk merken dat hij hockey geen leuke sport vindt. Dit levert een broederstrijd op waarbij beide jongens argumenten aandragen welke sport beter is. Om dit uit te vechten, organiseert hun vader een voetbal- en hockeywedstrijd tussen het hockeyteam van Sven en het voetbalelftal van David. Als het team van Sven de voetbalwedstrijd dik verliest, lijkt de strijd al gestreden. Of vinden de hockeyers nog ergens verborgen krachten? Maar dit is niet Sven’s enige probleem. Na een hockeytraining wordt zijn fiets gestolen en hij ziet de dader op zijn fiets wegfietsen. Een paar dagen later is Sven met zijn hockeyteam onderweg en zien ze de dief fietsen. Dat is het begin van een spannende achtervolging. Deze hockeyserie voor 7+ is een uitstekende opstap naar Gerard van Gemert’s serie De Hockeytweeling voor oudere leeftijd. En ook voor De voetbalgoden voor wie toch meer van voetbal houdt dan van hockey.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044812435
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
62

Beschrijving

Sven komt uit een voetbalfamilie, maar wil veel liever hockeyen. Als de beslissing is genomen en hij van voetballen afgaat om lid te worden van de hockeyclub, laat David, Sven’s oudere broer duidelijk merken dat hij hockey geen leuke sport vindt. Dit levert een broederstrijd op waarbij beide jongens argumenten aandragen welke sport beter is. Om dit uit te vechten, organiseert hun vader een voetbal- en hockeywedstrijd tussen het hockeyteam van Sven en het voetbalelftal van David. Als het team van Sven de voetbalwedstrijd dik verliest, lijkt de strijd al gestreden. Of vinden de hockeyers nog ergens verborgen krachten?
Maar dit is niet Sven’s enige probleem. Na een hockeytraining wordt zijn fiets gestolen en hij ziet de dader op zijn fiets wegfietsen. Een paar dagen later is Sven met zijn hockeyteam onderweg en zien ze de dief fietsen. Dat is het begin van een spannende achtervolging. Deze hockeyserie voor 7+ is een uitstekende opstap naar Gerard van Gemert’s serie De Hockeytweeling voor oudere leeftijd. En ook voor De voetbalgoden voor wie toch meer van voetbal houdt dan van hockey.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044812435
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
62

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken