De wereldbeker voetbal

Prijs € 12,00

Uitverkocht

Nick Hunter

Hardback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoeveel landen doen mee aan het Wereldbeker toernooi voor mannen? Welke landen waren kampioen bij de vrouwen? Wanneer is het eerste Wereldbeker toernooi gehouden? Wat is fair play?Lees Alles over de Wereldbeker Voetbal om erachter te komen wat de antwoorden zijn op deze vragen! Dit boek vertelt jonge kinderen alles over het grootste voetbaltoernooi van de wereld. Met eenvoudige teksten en mooie foto's legt de schrijver uit wat een Wereldbeker Voetbal toernooi is. Ook de geschiedenis, beroemde voetballers, beroemde voetbalteams en actuele informatie over het gastland van de Wereldbeker Voetbal 2014, Brazilië, komen in dit boek aan bod.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nick Hunter
Uitgever
Corona
ISBN
9789461751157
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Hoeveel landen doen mee aan het Wereldbeker toernooi voor mannen? Welke landen waren kampioen bij de vrouwen? Wanneer is het eerste Wereldbeker toernooi gehouden? Wat is fair play?

Lees Alles over de Wereldbeker Voetbal om erachter te komen wat de antwoorden zijn op deze vragen! Dit boek vertelt jonge kinderen alles over het grootste voetbaltoernooi van de wereld. Met eenvoudige teksten en mooie foto's legt de schrijver uit wat een Wereldbeker Voetbal toernooi is. Ook de geschiedenis, beroemde voetballers, beroemde voetbalteams en actuele informatie over het gastland van de Wereldbeker Voetbal 2014, Brazilië, komen in dit boek aan bod.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nick Hunter
Uitgever
Corona
ISBN
9789461751157
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken