Denk je sterk 4 CD'S

luisterboek

Prijs € 16,95

Uitverkocht

F. Sterk, S. Swaen

Luisterboek | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DENK JE STERKMEER ZELFWAARDERING! MEER ZELFVERTROUWEN!Positieve zelfwaardering is van essentieel belang voor een gelukking en compleet leven. De manier waarop je tegen jezelf aankijkt is van grote invloed op bijna alle belangrijke levensgebieden.Denk je sterk is bedoeld voor mensen die voortdurend ontevreden over zichzelf zijn. Zij krijgen daardoor een lage zelfwaarderingof een negatief zelfbeeld. Dat maakt kwestsbaar. Het is mogelijk sterker in het leven te staan. Dit boek geeft je daarvoor de technieken. Verkeerde (negatieve) gedachten kun je afleren; je kunt leren jezelf positiever te waarderen. Bewezen is dat deze methode werkt. Hiermee maak je jezelf minder kwetsbaar, en als gevolg daarvan zul je minder psychische problemen ervaren. Voor dit luisterboek zijn alle oefeningen samengevoegd.De psychologen Fred Sterk en Sjoerd Swaen zijn, naast hun werk als psychotherapeut, auteurs van een reeks succesvolle zelfhulpboeken. Hun boeken worden op grote schaal gebruikt als 'motivatieboeken' in de hulpverlening, voor studenten en in het bedrijfsleven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Sterk, S. Swaen
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021511610
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

DENK JE STERK
MEER ZELFWAARDERING! MEER ZELFVERTROUWEN!
Positieve zelfwaardering is van essentieel belang voor een gelukking en compleet leven. De manier waarop je tegen jezelf aankijkt is van grote invloed op bijna alle belangrijke levensgebieden.
Denk je sterk is bedoeld voor mensen die voortdurend ontevreden over zichzelf zijn. Zij krijgen daardoor een lage zelfwaarderingof een negatief zelfbeeld. Dat maakt kwestsbaar. Het is mogelijk sterker in het leven te staan. Dit boek geeft je daarvoor de technieken. Verkeerde (negatieve) gedachten kun je afleren; je kunt leren jezelf positiever te waarderen. Bewezen is dat deze methode werkt. Hiermee maak je jezelf minder kwetsbaar, en als gevolg daarvan zul je minder psychische problemen ervaren. Voor dit luisterboek zijn alle oefeningen samengevoegd.
De psychologen Fred Sterk en Sjoerd Swaen zijn, naast hun werk als psychotherapeut, auteurs van een reeks succesvolle zelfhulpboeken. Hun boeken worden op grote schaal gebruikt als 'motivatieboeken' in de hulpverlening, voor studenten en in het bedrijfsleven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Sterk, S. Swaen
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021511610
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken