Dierenbeul

Prijs € 12,50

Niet beschikbaar

C. Vegter

Paperback | Januari 2000 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De hond van Ilse is al vier dagen spoorloos. Samen met haar vader heeft ze overal gezocht. Nergens hebben ze een teken van Job gevonden. Dan komt Soffi, de vriendin van Ilse, meet een héél goed plan. Stukje bij beetje ontdekt Ilse wat er met Job gebeurd kan zijn. Maar deze ontdekkingen maken haar bang. Zo bang zelfs dat ze niet verder durft te zoeken. Als kind hield Chris niet van lezen. Hij beleefde liever zijn eigen avonturen. Da verandere toen hij zeven jaar was. Tijdens een van zijn ontdekkingstochten op de zolder van zijn tante vond hij een boek dat veel indruk op hem maakte. Vanaf dat moment werd lezen zijn grootste hobby. Later als onderwijzer probeerde hij zijn liefde voor boeken over te brengen op kinderen. Dat was ook het moment dat hij zelf begon te schrijven. Momenteel is Chris Vegter directeur van een basisschool. Hij voelt nog steeds de drang om kinderen en volwassenen enthousiast te maken voor lezen. Hij schreef 23 boeken. Hij wers verschillende keren genomineerd en won enkele prijzen. Eén van zijn boeken is vertaald in het Duits. Dit boek is geschreven voor kinderen vanaf 10 jaar, afhankelijk van het taalniveau. AVI 6.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Vegter
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789073460461
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2000
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

De hond van Ilse is al vier dagen spoorloos.

Samen met haar vader heeft ze overal gezocht.

Nergens hebben ze een teken van Job gevonden.

Dan komt Soffi, de vriendin van Ilse, meet een héél goed plan.

Stukje bij beetje ontdekt Ilse wat er met Job gebeurd kan zijn.

Maar deze ontdekkingen maken haar bang.

Zo bang zelfs dat ze niet verder durft te zoeken.Als kind hield Chris niet van lezen. Hij beleefde liever zijn eigen avonturen. Da verandere toen hij zeven jaar was. Tijdens een van zijn ontdekkingstochten op de zolder van zijn tante vond hij een boek dat veel indruk op hem maakte. Vanaf dat moment werd lezen zijn grootste hobby.

Later als onderwijzer probeerde hij zijn liefde voor boeken over te brengen op kinderen. Dat was ook het moment dat hij zelf begon te schrijven.

Momenteel is Chris Vegter directeur van een basisschool. Hij voelt nog steeds de drang om kinderen en volwassenen enthousiast te maken voor lezen. Hij schreef 23 boeken. Hij wers verschillende keren genomineerd en won enkele prijzen. Eén van zijn boeken is vertaald in het Duits.

Dit boek is geschreven voor kinderen vanaf 10 jaar, afhankelijk van het taalniveau. AVI 6.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Vegter
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789073460461
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2000
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken