Dit schenk ik jou (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Iris Johansen

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iris Johansen Dit schenk ik jou Eerst komt het duister, dan komt de angst... Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden. Een rood bespatte drinkbeker ligt naast haar. Wanneer forensisch beeldhouwer Eve Duncan eenzelfde bloedbokaal ontvangt, blijkt ze het pad te hebben betreden van Kevin Jelak, een seriemoordenaar die misschien iets weet over haar vermiste dochter Bonnie. En Eve beseft: het dodelijke spel is begonnen. Juist diegenen die ze het meest liefheeft en vertrouwt, zal ze nu moeten inschakelen om achter de waarheid te komen. Iris Johansen is een van de populairste thrillerschrijfsters van Amerika. Wereldwijd zijn er al meer dan 30 miljoen boeken van haar verkocht. Eerder verschenen van haar onder meer De opdracht en Donkere zomer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Iris Johansen
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021805207
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2013
Bestandsgrootte
728577 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Iris Johansen Dit schenk ik jou
Eerst komt het duister, dan komt de angst...
Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden. Een rood bespatte drinkbeker ligt naast haar. Wanneer forensisch beeldhouwer Eve Duncan eenzelfde bloedbokaal ontvangt, blijkt ze het pad te hebben betreden van Kevin Jelak, een seriemoordenaar die misschien iets weet over haar vermiste dochter Bonnie.
En Eve beseft: het dodelijke spel is begonnen. Juist diegenen die ze het meest liefheeft en vertrouwt, zal ze nu moeten inschakelen om achter de waarheid te komen.
Iris Johansen is een van de populairste thrillerschrijfsters van Amerika. Wereldwijd zijn er al meer dan 30 miljoen boeken van haar verkocht. Eerder verschenen van haar onder meer De opdracht en Donkere zomer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Iris Johansen
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021805207
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2013
Bestandsgrootte
728577 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken