Dog Man 11 - Dog Man: Alle honds aan dek (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Dav Pilkey

EPUB met digitaal watermerk | November 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Ahoy, Dog Man! Pilkey-fans staan te springen om aan boord te gaan van dit splinternieuwe elfde verhaal. Superslechterik Biggie ontsnapt uit de gevangenis en krijgt ook nog eens een vliegende duikboot in handen. Kan hij hiermee al zijn gemene plannen uitvoeren? Of kunnen Dog Man en zijn vrienden deze crimineel met krulstaart op tijd tegenhouden? Je leest het in het sprankelende nieuwe deel in deze serie.   Met talloze spannende verhaallijnen, hilarische scènes, geweldige personages en natuurlijk de allerbeste tekentips. Fantastisch vertaald zoals alleen Tjibbe Veldkamp dat kan. Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de kleurenillustraties. U kunt deze niet lezen op een zwart-wit e-reader.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dav Pilkey
Uitgever
Condor
ISBN
9789464530797
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
369267250 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Ahoy, Dog Man! Pilkey-fans staan te springen om aan boord te gaan van dit splinternieuwe elfde verhaal. Superslechterik Biggie ontsnapt uit de gevangenis en krijgt ook nog eens een vliegende duikboot in handen. Kan hij hiermee al zijn gemene plannen uitvoeren? Of kunnen Dog Man en zijn vrienden deze crimineel met krulstaart op tijd tegenhouden? Je leest het in het sprankelende nieuwe deel in deze serie.

 

Met talloze spannende verhaallijnen, hilarische scènes, geweldige personages en natuurlijk de allerbeste tekentips. Fantastisch vertaald zoals alleen Tjibbe Veldkamp dat kan.

Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de kleurenillustraties. U kunt deze niet lezen op een zwart-wit e-reader.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dav Pilkey
Uitgever
Condor
ISBN
9789464530797
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
369267250 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken