Dolfijnen

Prijs € 13,00

Uitverkocht

Ron Hirsch

Hardback | Juli 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dolfijnen staan bekend om hun speelse gedrag – een teken van intelligentie in het dierenrijk. Andere aanwijzingen zijn hun voortreffelijke vermogen om vocaal te communiceren en hun grote hersenomvang. Misschien denk je dat dolfijnen vissen zijn, maar dat is niet zo. Dolfijnen zijn zoogdieren. Anders dan vissen moeten ze aan de oppervlakte komen voor lucht. Zoogdieren ademen door longen en niet door kieuwen. Ze zijn warmbloedig en brengen levende jongen ter wereld die hun moeders melk drinken.In dit boek komen verder onder andere aan de orde de levenswijzen van dolfijnen en de verhouding tussen dolfijnen en mensen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ron Hirsch
Uitgever
Corona
ISBN
9789054958512
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

Dolfijnen staan bekend om hun speelse gedrag – een teken van intelligentie in het dierenrijk. Andere aanwijzingen zijn hun voortreffelijke vermogen om vocaal te communiceren en hun grote hersenomvang.
Misschien denk je dat dolfijnen vissen zijn, maar dat is niet zo. Dolfijnen zijn zoogdieren. Anders dan vissen moeten ze aan de oppervlakte komen voor lucht. Zoogdieren ademen door longen en niet door kieuwen. Ze zijn warmbloedig en brengen levende jongen ter wereld die hun moeders melk drinken.
In dit boek komen verder onder andere aan de orde de levenswijzen van dolfijnen en de verhouding tussen dolfijnen en mensen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ron Hirsch
Uitgever
Corona
ISBN
9789054958512
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken