Donderkat op de vlucht

Prijs € 15,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Thijs Goverde

Hardback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het verhaal begint dit keer met een heel gewone knal. Geen bom. Geen landmijn. Geen geweer. Gewoon een lekke band. Dat is niet heel erg, behalve... als je nét op de vlucht bent voor een bende schurken!Gaby en Michael en hun ouders zijn na hun ontsnapping uit Boegoe-Boegoe nergens meer veilig. Op het hoofd van de Donderkat - dat is hun moeder - staat een prijs van een miljoentje of tien. Dus je begrijpt dat iedereen wel zo'n beetje naar hen op zoek is. Maar waar kan een roemruchte terrorist zich nog verstoppen op deze bomvolle wereld? Eerder verschenen Donderkat en Donderkat vs Kettingzaag.Thijs Goverde schrijft fantasievolle verhalen, vol met koningen en koninginnen, tovenaars en heksen, ridders en rovers, prinsen en prinsessen. Er gebeurt van alles: er wordt geroofd, gevochten, getoverd en veel gereisd; kortom verhalen vol vaart en avontuur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thijs Goverde
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789025112615
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Het verhaal begint dit keer met een heel gewone knal.
Geen bom.
Geen landmijn.
Geen geweer.
Gewoon een lekke band. Dat is niet heel erg, behalve... als je nét op de vlucht bent voor een bende schurken!
Gaby en Michael en hun ouders zijn na hun ontsnapping uit Boegoe-Boegoe nergens meer veilig. Op het hoofd van de Donderkat - dat is hun moeder - staat een prijs van een miljoentje of tien. Dus je begrijpt dat iedereen wel zo'n beetje naar hen op zoek is. Maar waar kan een roemruchte terrorist zich nog verstoppen op deze bomvolle wereld?

Eerder verschenen Donderkat en Donderkat vs Kettingzaag.

Thijs Goverde schrijft fantasievolle verhalen, vol met koningen en koninginnen, tovenaars en heksen, ridders en rovers, prinsen en prinsessen. Er gebeurt van alles: er wordt geroofd, gevochten, getoverd en veel gereisd; kortom verhalen vol vaart en avontuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thijs Goverde
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789025112615
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken