Dreiging op de toendra

Prijs € 9,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Dixie Dansercoer, Reina Ollivier

Hardback | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na haar avontuur op Antarctica reist Emma naar Canada, waar ze haar vrienden Svea en Antonio terugziet. In de buurt van het stadje Churchill mogen de drie jonge wetenschappers onderzoeken hoezeer de klimaatverandering het leven van de ijsberen verstoort. Maar hun onderzoek verloopt niet zonder problemen: filmbeelden worden gewist en hun bewegingsvrijheid wordt ingeperkt. Wie probeert iets verborgen te houden? Zou de actiegroep Red de Beren hierachter zitten?Na Verraad op de basis is dit het tweede boek van een vlotte, avontuurlijke serie over klimaatverandering en de poolgebieden. De bekende poolreiziger Dixie Dansercoer zorgt voor de juistheid van de feiten én voor bijzondere foto's en filmpjes. Voor lezers vanaf 10 jaar.AUGMENTED REALITY:Scan de foto's met je smartphone voor uniek beeldmateriaal!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dixie Dansercoer, Reina Ollivier
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044823950
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Na haar avontuur op Antarctica reist Emma naar Canada, waar ze haar vrienden Svea en Antonio terugziet. In de buurt van het stadje Churchill mogen de drie jonge wetenschappers onderzoeken hoezeer de klimaatverandering het leven van de ijsberen verstoort. Maar hun onderzoek verloopt niet zonder problemen: filmbeelden worden gewist en hun bewegingsvrijheid wordt ingeperkt. Wie probeert iets verborgen te houden? Zou de actiegroep Red de Beren hierachter zitten?

Na Verraad op de basis is dit het tweede boek van een vlotte, avontuurlijke serie over klimaatverandering en de poolgebieden. De bekende poolreiziger Dixie Dansercoer zorgt voor de juistheid van de feiten én voor bijzondere foto's en filmpjes. Voor lezers vanaf 10 jaar.


AUGMENTED REALITY:
Scan de foto's met je smartphone voor uniek beeldmateriaal!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dixie Dansercoer, Reina Ollivier
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044823950
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken