Dwars door de storm (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Martine Letterie, Karlijn Stoffels

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Tjakkie heeft maar één droom: naar de hbs. Maar arbeiderskinderen leren niet door. Toch studeert ze om zich op de hbs voor te bereiden, samen met Katrien, de dochter van een rijke boer. Haar ouders mogen er niets van weten. De op Ambon geboren Jacob speelt het liefst gitaar. Rock-'n-roll, juist de muziek waar zijn vader zo'n hekel aan heeft. Samen met zijn familie komt Jacob naar het woonoord in Finsterwolde, dat met zijn kaalheid in schril contrast staat met de prachtige schelpenstranden die hij zich herinnert van Ambon. Zijn vader gelooft nog steeds dat ze op een dag terug zullen keren naar de Molukken. Maar wil Jacob eigenlijk nog wel terug? br> De werelden van Tjakkie en Jacob hadden niet meer kunnen verschillen. Toch delen ze iets heel belangrijks: een droom die lijnrecht tegen die van hun ouders ingaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martine Letterie, Karlijn Stoffels
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025865405
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2014
Bestandsgrootte
734807 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Tjakkie heeft maar één droom: naar de hbs. Maar arbeiderskinderen leren niet door. Toch studeert ze om zich op de hbs voor te bereiden, samen met Katrien, de dochter van een rijke boer. Haar ouders mogen er niets van weten.

De op Ambon geboren Jacob speelt het liefst gitaar. Rock-'n-roll, juist de muziek waar zijn vader zo'n hekel aan heeft. Samen met zijn familie komt Jacob naar het woonoord in Finsterwolde, dat met zijn kaalheid in schril contrast staat met de prachtige schelpenstranden die hij zich herinnert van Ambon. Zijn vader gelooft nog steeds dat ze op een dag terug zullen keren naar de Molukken. Maar wil Jacob eigenlijk nog wel terug?
br> De werelden van Tjakkie en Jacob hadden niet meer kunnen verschillen. Toch delen ze iets heel belangrijks: een droom die lijnrecht tegen die van hun ouders ingaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martine Letterie, Karlijn Stoffels
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025865405
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2014
Bestandsgrootte
734807 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken