Een cavia en twee moeders

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Pieter Feller

Hardback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een grappig, spannend en ontroerend kinderboek over de belevenissen van Sep die met zijn twee moeders is verhuisd van het drukke Amsterdam naar een stadje in de provincie.Het gezin is al snel gewend aan de nieuwe omgeving en het buurtje aan het gezin. Behalve buurvrouw Annemarie. Wat voert zij in haar schild?Als Sep 's avonds op zijn kamertjes zit vertelt hij alles aan Kobus zijn cavia. Dat diertje kan eindeloos luisteren naar zijn verhalen over zijn vriendinnetjes Tibby en Roza, over zijn oma en de postzegelverhalen van zijn overleden opa. Is het anders om twee moeders te hebben dan een vader en een moeder of twee vaders? Hoe kijken anderen aan tegen zijn moeder?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pieter Feller
Uitgever
Xanten Uitgeverij
ISBN
9789491446108
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een grappig, spannend en ontroerend kinderboek over de belevenissen van Sep die met zijn twee moeders is verhuisd van het drukke Amsterdam naar een stadje in de provincie.
Het gezin is al snel gewend aan de nieuwe omgeving en het buurtje aan het gezin. Behalve buurvrouw Annemarie. Wat voert zij in haar schild?
Als Sep 's avonds op zijn kamertjes zit vertelt hij alles aan Kobus zijn cavia. Dat diertje kan eindeloos luisteren naar zijn verhalen over zijn vriendinnetjes Tibby en Roza, over zijn oma en de postzegelverhalen van zijn overleden opa. Is het anders om twee moeders te hebben dan een vader en een moeder of twee vaders? Hoe kijken anderen aan tegen zijn moeder?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pieter Feller
Uitgever
Xanten Uitgeverij
ISBN
9789491446108
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken