Een Midzomernachtsdroom

Prijs € 14,95

Uitverkocht

William Shakespeare

Hardback | April 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twee ongelukkig verliefde paartjes wandelen op een zomernacht nietsvermoedend een betoverd bos in. Het is het rijk van de Elfenkoning Oberon en zijn trotse koningin Titania. In dit bos wemelt het van de feeën en bosgeesten. Oberon stuurt de ondeugende kobold Puck eropuit om met een magische bloem de verliefde mensen tot elkaar te brengen, maar hij doet alles fout en laat de verkeerde mensen op elkaar verliefd worden. Zo ontstaat een chaos van hekserij en betovering en vragen de vier geliefden zich op het einde af of alles wel echt gebeurd is, of dat het slechts een droom was. Dit klassieke toneelstuk van William Shakespeare is op een originele manier nieuw leven in geblazen. Het is het tweede boek in een serie klassieke romantische verhalen van de beroemde Engelse schrijver. De betoverend mooie, maar ook grappige illustraties van Almud Kunert voeren de lezer mee naar een wereld van feeën, elfen en kobolden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
William Shakespeare
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051160055
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
34

Beschrijving

Twee ongelukkig verliefde paartjes wandelen op een zomernacht nietsvermoedend een betoverd bos in. Het is het rijk van de Elfenkoning Oberon en zijn trotse koningin Titania. In dit bos wemelt het van de feeën en bosgeesten. Oberon stuurt de ondeugende kobold Puck eropuit om met een magische bloem de verliefde mensen tot elkaar te brengen, maar hij doet alles fout en laat de verkeerde mensen op elkaar verliefd worden. Zo ontstaat een chaos van hekserij en betovering en vragen de vier geliefden zich op het einde af of alles wel echt gebeurd is, of dat het slechts een droom was.

Dit klassieke toneelstuk van William Shakespeare is op een originele manier nieuw leven in geblazen. Het is het tweede boek in een serie klassieke romantische verhalen van de beroemde Engelse schrijver. De betoverend mooie, maar ook grappige illustraties van Almud Kunert voeren de lezer mee naar een wereld van feeën, elfen en kobolden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
William Shakespeare
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051160055
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
34

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken