Een superknuffel

Prijs € 12,95

Uitverkocht

S. Horning

Hardback | Juni 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Thomas wil zijn oma een knuffel geven voor haar verjaardag - een superknuffel. Maar hoe doe je dat als je oma ver weg woont? Via de post natuurlijk! Op het postkantoor geeft Thomas meneer Postma van het postkantoor het adres van zijn oma én een superknuffel, die hij moet doorgeven. Meneer Postma geeft de knuffel aan de dame van de postkamer en zo reist Thomas' knuffel via de chauffeur die de post vervoert, de piloot van het vliegtuig en vele andere tussenpersonen naar het stadje waar oma woont. Daar wordt Thomas' superknuffel bezorgd bij de jarige voor wie hij bedoeld is. En oma? Die is zo blij met deze bijzondere post dat ze de postbode een dikke natte zoen geeft - voor Thomas.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Horning
Uitgever
Lemniscaat, Uitgeverij
ISBN
9789056377175
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Thomas wil zijn oma een knuffel geven voor haar verjaardag - een superknuffel. Maar hoe doe je dat als je oma ver weg woont? Via de post natuurlijk!

Op het postkantoor geeft Thomas meneer Postma van het postkantoor het adres van zijn oma én een superknuffel, die hij moet doorgeven. Meneer Postma geeft de knuffel aan de dame van de postkamer en zo reist Thomas' knuffel via de chauffeur die de post vervoert, de piloot van het vliegtuig en vele andere tussenpersonen naar het stadje waar oma woont.

Daar wordt Thomas' superknuffel bezorgd bij de jarige voor wie hij bedoeld is. En oma? Die is zo blij met deze bijzondere post dat ze de postbode een dikke natte zoen geeft - voor Thomas.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Horning
Uitgever
Lemniscaat, Uitgeverij
ISBN
9789056377175
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken