Een zomerdag in mijn hoofd

Prijs € 16,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Gerda van Erkel

Paperback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hannes heeft al jaren een bloedziekte. Hij wordt niet slechter, maar ook niet beter. Intussen is de angst om aan de ziekte te sterven erger geworden dan de klachten op zich. Die angst belet hem om voluit te leven. En dan ontmoet Hannes Zee. Het is liefde op het eerste gezicht en hij verwacht van haar dat ze een wonder in hem zal voltrekken. Al snel ontdekt hij dat zij ook haar problemen heeft, die voor sterke stemmingsschommelingen kunnen zorgen. Hij moet leren leven met haar ‘eb en vloed’. Voor Zee is er alleen het hier en nu. En Silas, haar kleine broer. Over hem praat ze honderduit, alleen niet over het geheim dat met hem verweven is. Aanvankelijk sluit ze ook de toekomst uit, tot ze Hannes op een dag overvalt met de vraag om samen een kind te maken... Zee en Hannes worstelen met hun persoonlijke problemen en zoeken hun weg naar een leven samen. Gerda Van Erkel ontroert met dit meeslepende liefdesverhaal. Over groeipijnen, hoop op een nieuw begin en de kracht van liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerda van Erkel
Uitgever
Infodok
ISBN
9789059083271
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
163

Beschrijving

Hannes heeft al jaren een bloedziekte. Hij wordt niet slechter, maar ook niet beter. Intussen is de angst om aan de ziekte te sterven erger geworden dan de klachten op zich. Die angst belet hem om voluit te leven. En dan ontmoet Hannes Zee. Het is liefde op het eerste gezicht en hij verwacht van haar dat ze een wonder in hem zal voltrekken.

Al snel ontdekt hij dat zij ook haar problemen heeft, die voor sterke stemmingsschommelingen kunnen zorgen. Hij moet leren leven met haar ‘eb en vloed’. Voor Zee is er alleen het hier en nu. En Silas, haar kleine broer. Over hem praat ze honderduit, alleen niet over het geheim dat met hem verweven is. Aanvankelijk sluit ze ook de toekomst uit, tot ze Hannes op een dag overvalt met de vraag om samen een kind te maken...

Zee en Hannes worstelen met hun persoonlijke problemen en zoeken hun weg naar een leven samen. Gerda Van Erkel ontroert met dit meeslepende liefdesverhaal. Over groeipijnen, hoop op een nieuw begin en de kracht van liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerda van Erkel
Uitgever
Infodok
ISBN
9789059083271
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
163

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken